instagram

čtvrtek 21. dubna 2011

Ten Paríž! :)

It has been already one year since we have met with my S. So we have decided to celebrate it really appropriately and we arranged a small trip to the "city of love"(uuuuuuuuuuuuuu)- Paris.. We ve spend there almost one week and it was such a lovely time for both of us..( at least I hope so,that for both:D) Here are some pics I ve taken w my camera..( btw. disneyland was more then just perfect way how to make our special day even more extraordinary:DD !)

S mojim S. sme spolu uz 1 rok <3 a tak sme sa rozhodli,že by bolo proste fajn osláviť to nejak na úrovni. Takže sme si zorganizovali taký malý trip do "mesta lasky"..ano fajnové klišé pre zamilovaných - do Paríža. Okrem veľa bozkávania a muckania,ktoré bolo tak sladké,ze z neho muselo byť okoloidúcim určite neraz na grcku (:D), sme trávili čas aj našim častým "jazykovym okienkom".( Ako československý pár nas totiž veľmi trápilo, či to je "tá Paríž" alebo normalne po našom "ten Paríž".. S. tvrdí,že Slováci zobrali Paríži vagínu.. tak či tak..) Obojpohlavná Paríž bola pre nádherná a odomňa tu máte pár obrázkov, ktoré som počas toho času stihla nafotiť. ( Inak, nie je nič viac cool,ako stráviť deň výročia v Disneylandovom..teda ak ste S&S. )

                                                         a o ulicku dalej bol nas hotel..

Velmi zvlastny obchod s roznymi kostymami a maskami, putami a inymi fajnymi vecami.. nebol to vsak nejak klasicky SM vyzerajuci kram.. ale skor nieco tajomne a na urovni. Ved čo by nie, ked jeden korzet a la French princess vysiel tak na 400 eur.. juuuu.. na kvalitny sexualny zivot treba dost prachov :)


                                                                      pohlad na pariz







                        a po obede necakane do Versailles pospat si na trave a hrat sa na krala Slnko.


                                                                   havinkovske zadky :)

 






                                                                 

                                                                                smiesna S.







2 komentáře:

  1. ach, ta Vespa... a všechny ty fotky! jednou se tam chci taky podívat. moc!

    OdpovědětVymazat
  2. Bolo tam krasne! urcite si tam niekedy zajdi, hlavne sekacove obchody tam maju bozie!

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)