instagram

pátek 24. února 2012

My first giveaway is just over..

... but someone won! :DD




Okej, môj malý pokusný giveaway je na konci a ja ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili..napísali milé komenty.. a všetko... (ano ano budem dávat vačšie fotky! :D ale upozornujem,že hlavu mám velkú aj normálne :DD )

Rozmýšlala som ako zistit vítaza.. chcela som to urobit naozaj erudovane :DD

Taaakže som povedala S. nech si vyberie číslo do 1 do 22.. a bolo :D toľko moje vyberané praktiky:)

Peťa, už som ti písala mail.. takže sa možeš v najbližších dňoch tešit.. snád si ich uziješ :)

Ostatní, ktorí by mali chuť na niečo malé berlínske .. určite navštívte moju stránku TU..., kde si ich možete kúpiť ( v cene je aj poštovné)


btw. zajtra sa ráno balím a pádim do Mníchova.. Justice a pobaveníčko-Yes! ( možno to prinesie velkú zmenu aj pre môj blog.. vlastný foták:) )
btw.2- v polovici marca na našej stánke nájdete aj veci na predaj.. bude ich pomerne dost a budú aj pribúdať:) takže čeknite..

( od 15.marca tam bude nejaké obrázkové tričko, kvetinové legíny, topánky z HM, cingrlátka, Topshop šaty, River island asimetricke triko, dalšie legíny, nejký Urban outfiters a tak.. vlasten sa mi všetko páči..ale nejak to potrebuje prenechař miesto novým veciam,tak snád si to najde miesto u vás a budete ich tutulkať, prať v rukách, používať super aviváž a zažívať v nich neskutočné zážitky ..budem rada:) 

1 komentář:

  1. Juchuuu těším se na věcičky!
    Výherci samozřejmě gratuluju, a ty si nejvíc užij Mnichov!:-*

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)