instagram

pátek 4. ledna 2013

Krásny rok 2013 všetkým! 

Je mi moc ľúto, že vás neobštastňujem "silly shitami" tak často, akoby som chcela..ale rok 2013 je pre mňa o nových začiatkoch, tak možno aj toto bude jeden z nich! uvidíme :D

( hlavne moja mama sa sústavne sťažuje, že nič o mne už dokopy nevie, odkedy nepíšem blog :D)

V každom prípade..ešte som vám asi nepísala o tom, ako milujem nové roky!

Som ich mega zástanca.. mali by byť častejšie :DD Všetko má šancu začať akoby znova a mňa to nenormálne teší.. už len preto, že minulý rok bol..nazvyme to viac ako poučný ..a tým pádom, ja poučená so super plánami, môžem ísť dalej! jeeej!!!

Takže vám všetkým prajem super 2013! Lebo on skrátka super musí byť!

Inak ak nechodíte na môj FB alebo nemáte Instagram ( nájdete ma ako sylviavdhaupt) alebo môj Pinterest TU! ( o áno social media! )  tuto je malá ochutnávka zo všetkých spomínaných vecí.

( mami, prídeš si snáď na svoje :D)

S.

Moj silvestrovsky outfit na najlepsiu party zivota ! Rok 2013 som zacala v Berline so super ludmi a bolo to cele nezabudnutelne! 


Môj nahrdelník z Talianska! mega mega ho lúbim! su tam vsetky gyčové veci , na ktoré si spomeniete! chcem jar a hrdo sa s ním pretrčať vonku!


Vianočné nakupovanie--alebo keď sebe kúpite a iným nie!


No a týmto žijem asi poslený mesiac.. chápem,že mi asi môže nakresliť fúzy alebo moje deti sa budú cítiť za mňa mega trapne.. ale tak.. asi si poviem, že " ako z obálky"


"kostým" na Queer party- 90 roky.. 


JA:D 


1 komentář:

  1. ten nahrdelnik z talianska je fakt krasny :) zamilovala som si ho aj ja ...:)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)