instagram

středa 10. června 2015

Minimal - alebo prečo mám rada veci jednoduché




"Minimal" nie je pre mňa iba o forme obliekania alebo o štýle, v ktorom si zariadite byt. "Minimal" môže byť niečo ako nové " náboženstvo". Minimal bullshitov, drám, hate-ov, pochybností. Chcem minimalizovať v mojom živote veci, ľudí, ktorí ma netešia, ale zároveň ich mať normálne ďalej rada - nehate-ovať.

Minimal alebo prečo mám rada veci jednoduché? Mám rada, keď sú veci priamočiare. " I dont care so much" 

Ak ma niekto nemá rád, super! Nech nemá. Myslím, že to je lepšie ako nejaká pretvárka. A určite aj lepšie pre zdravie dotyčného. Pocity by mali byť vyjadrené freely. Preto svojim kamošom opakujem, ako si ich vážim a mám rada. Jednoduché.

V puberte som zvykla byť docela veľká  "drama queen". To viete, hiphop komunita a iné crew nepustili :D
Na strednej som mala prezývku ja a dávala som prezývky ostatným. V podstate by som kedysi tomu môjmu alteregu dala najradšej " domáce vezenie" a pustila ju von, až keď sa uvedomí. Žeby teraz?

Nepotrebujem sa zdraviť a pýtať sa obligátne " ako sa máš", keď ma to nezaujíma. Na kávu pozývam takisto iba ľudí, s ktorými skutočne chcem stráviť nejaký čas. Čím som staršia, tým by som chcela mať vzťahy viacej na poriadku. Možno nejaká forma katarzie? Neviem, v každom prípade je to super pocit. . .  Ako to máte vy? Súvisí to nejak vôbec s vekom alebo je to proste o nejakej životnej fáze?  Zložité komplikované vzťahy a drámy alebo "minimal" ?











Fotky : Létoslav Chromek
pršiplášť: od Rains 
šaty: HM Alexander Wang
šlapky : Nike



2 komentáře:

  1. Ahoj S. Mám osemnásť a posledný rok v mojom živote bol veľmi prevratný. Ukončenie strednej, opustenie ľudí, ktorí spôsobovali moje obmedzenie, vyberanie správnej vysokej. Ja neviem, ale tie "nové začiatky" majú niečo do seba. Posledný mesiac, čo som doma po maturite, stretávam sa s ľuďmi, ktorých mám skutočne rada a nie kvôli tomu, že sa snažím o fajn medziľudské vzťahy na oko v triede. Taktiež mám čas na seba, na usporiadanie myšlienok, na šport a na aktivity, ktoré ma naplňujú. Je to skvelý pocit!
    Vďaka za super článok, pekný deň :)
    Pat.

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoznačne vek. Ja som na tom rovnako. Michaela

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)