instagram

neděle 16. srpna 2015

The one and only




Sú jedny jediné! Šaty, ktoré si zoberiete na seba a nech už robíte čokoľvek, budete v nich vyzerať viac než okej. Budete sa cítiť sakramentsky super a v pohode!

Variabilný kúsok, ktorý stačí iba trocha inak okombinovať a je to! Večer s kamoškami, na rande, na svadbu, na indie film, na crazy párty na bicykel.  Presne také kusy nielen, že milujem, ale pri mojom momentálnom "bezdomoveckom" živote, sú jedny z najdôležitejších ever. 

Kto cestuje/ sťahuje sa/ alebo sa len balí na víkend k babičke, vie aké ťažké je mať so sebou oblečenie, ktoré sa dá nosiť "stále". Nikdy neviete, aké bude počasie, ktorý kúsok sa kam hodí a čo presne možno budete robiť.
Keď sa človek premiestňuje z miesta na miesto, nemôže predsa so sebou vláčiť celý šatník. (Večná škoda samozrejme). Takže vám ostáva iba jedna vec, imporvizácia. A nie len vtedy. Každý má na 100% svoje "zaručené" vychytávky, ktoré stačí šupnúť na seba a je vybavené. Keďže v jednom mesiaci "musím" zvládnuť svadbu bratranca, párty v Berlíne, mníchovskú večeru s tinder date ale aj pražský fashion week, šaty ako sú tieto sú proste na nezaplatenie. 

Mojimi sa stali tieto šaty od českej značky La Formely z ich prehliadky S/S 15. Pokiaľ vám to meno nič nehovorí, tak si ho niekam hneď a zaraz určite zapíšte. Táto dizajnérska trojica je v mojom veku a majú za sebou už ocenenie Czech Grand Design za nejlepšieho dizajnéra 2014. Spoznala som ich, keď končili školu (to znamená, keď som mala zrzavé vlasy a oni namiesto prehliadkových mól predstavovali ročníkové práce) a je pre mňa strašne pekné vidieť, ako rastú a darí sa im. Ak sa budete chystať na MBPFW, tak určite bežte na nich mrknúť! Bude to super a prehliadku majú spolu s Jakubom Polankom.

Aký je váš momentálny "must have" piece, ktorý jednoducho vláčite úplne všade? A s čím ho najradšej kombinujete? Dajte mi vedieť, nech mám nejaké nové tipy, keď budem potrebovať zmenu. ;)

šaty: La Formela
foto: Létoslav Chromek 












4 komentáře:

  1. jednoduche ale smrncovne premeny!
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat

  2. An original The french language bracelets and Rolex Watches service provider towards royalty possesses are available far currently while using the Cartier males in addition to can easily wristwatches.Breitling Watchesis amongst the most famous overseas extravagance models in the present day. The favorite number of this Chanel handbags loaded along with the strong,Prada handbags bracelets in addition to handbag are regarded with regards to premium quality in addition to 'intriguing' types. A component ofBalenciaga Handbags's idea is usually to build masterpieces (understand bracelets, Fake Mulberry Handbag,along with gadgets) of which carry out the well known items purpose of being a antique from the groups of individuals who can pay for to obtain these individuals.

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)