instagram

pondělí 4. dubna 2011

vzdyt to jsou svatebni ! ...

My dear friend Verča has just opened her wedding studio. That girl is in my age and she has already her own business, I m sooo proud of her. Really. She s a perfect example, how could your hobby becomes your job and  I do think that s everybody´s dream. And  as soon as I was wearing that beautiful wedding dresses from her studio, one of my dreams came true :)

Verča je moja prvá česká kamarátka ( tak znie oficiálny názov :) ) a pár dní  po tom, čo sme sa stihli spolu s mojim S. a jej Alanom prvý krát opiť, už  podpisovala zmluvu na jej vlastné svadobné studio! Tá holka je v mojom veku a  má už vlastný biznis. Som na ňu tak hrdá. Hrozne rada pozorujem ako sa ľudom plnia sny . A je tiež zábavné uvedomiť si, ako môžu byť tieto sny odlišné od tých vlastných. Mne sa vdaka Verči však jeden splnil. Aspoň na chvílku som bola nevestou..!! Chápete ktovie,či sa dožijem vlastného svadobného dňa. Podľa mojej babičky ( citujem: " prebohaaa, kto to s tu našu  dzifku len vydrží) asi nie.. no uvidíme kto z koho :)
Photos by Alan Homolka







4 komentáře:

  1. Ty úzké ti sluší nejvíce, máš do nich perfektní postavu;-)
    P.S. A neboj, babička se určitě plete:-D

    OdpovědětVymazat
  2. diky :).. ono tam bol taaak vela krasnych siat, ze skutocne nevesty to maju fakt tazke:D (Predtym som si vzdy myslela,ze sa raz rychlo vydam, v mierne spolocenskej nalade v Las Vegas..ale tie saty mi to proste nedovolia a babicku by to teda raz asi tiez hrozne mrzelo :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to mám přesně naopak- vždy jsem si představovala obrovskou svatbu jak pro princeznu a čím jsem starší tím víc se kloním k variantě jen dva svědci, případně rodiče, než řešit, že ten nesnáší toho a ten toho a já v podstatě z rodiny nemusím tyhle, myslím, že tyhle zbytečné "půtky" by mi tu přípravu i ten den kazily a navíc by se ušetřily peníze, které by se daly využít třeba na lepší svatební cestu... Tak pořád nevím nevím...
    A vlastně jsem zapomněla- nechceš kamarádce udělat trochu reklamu a prozradit, kde se její studio s těmito nádhernými šaty najde?
    P.S. S tvým S. jsem chodila na střední;-)

    OdpovědětVymazat
  4. vidis, Dejnicka dobry napad. mozno tak niekomu zvysim chut do vydaja :D alebo kebyze nejake tvoje kamosky hladaju plesove saty, tak aj tie sa tam najdu. je to taky chutny svadobny salon Brigit na Vinohradoch, presnejsie na Korunní 48 v Prahe. a tu je webadresa:
    http://www.svatebni-saty-studiobrigit.cz

    P.S. : vazne? hehe..svet je maly,co ? :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)