instagram

sobota 14. května 2011

I m such a lucky girl !


Nemá každý také štastie ako ja, že mu do Paríža píše Hannah z http://radikalniveverka.cz a dáva mi tipy, kam vybehnúť na rýchle secondhandové šialenstvo v uličkách  hned vedľa Centre Pompidour. Vdaka jej pomoci a S. mapách v Iphone sme ten sekáč nakoniec našli. Rada šiat za 10 eur.. no nekúp to!! kedže mám pocit,že na sekáči je najkrajšie práve to,že je to sakra lacné a originálne, hned som jedny zhrabla a prehrabávala sa tými skvostami dalej. Nakoniec z toho vyšla ešte fajn žltá košielka ako z Topshopu..akurát musím dokúpiť gombíky a zbaviť ju už spomínaného sekáčového smradu.. šaty taktiež potrebujú skrátiť ale toho sa už nemôžem dočkať:) želám vám krásny víkend :)




6 komentářů:

  1. krasne saty! uplne :) vies co, ta farba co som pouzila je nejaka nova palette so 7 olejmi....taka plochsia a vacsia krabicka ako ostatne paletky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé, doufám, že mi taky někdo bude radit, až o prázdninách budu cestovat po Evropě...měl by se na to vymyslet nějaký program :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dakujem Cajova:)) ja som bola z tych veci nadsena..
    Lexandra, diky.. je nacase znova poopravit moju rysavu farbu.. tak sa pozrem aj na tu Palette :))

    du-courage.. no to bol taky zapadnuty sekac, plny zvlastnych ludi a bez Hannah by som ho teda v zivote nenasla.. ak by si potrebovala rady ohladne Berlina, tak tam poznam par dobrych barov a obchodov, kam zajst! teda ak bude Berlin patrit do tvojho zoznamu,co sa tyka cestovania po Europe!:) inak to je aky super plan na leto :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvele šaty!!!! chcem ich na tebe vidieť- vemi ti pojdu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Diky Tamara:) no ja sa v nich chcem odfotit v plnej krase a potom ich skratit na prijatelnu verziu v ktorej nebudem vyzerat ako lesna vila ale budu to pekne letne saty.. tak len cakam ,kedy sa dam do osudoveho strihania.. :) ale fotky s nimi urcite budu :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)