instagram

úterý 3. května 2011

Urban outfitters má výpredaj, chcem prachy!!

Dnes mi volal režisér, že z hudobného videoklipu, kde som mala byť nič nebude..(škoda, tak snád nabudúce) asi by to chcelo normálnu prácu. Čo mi pripomína, že vo štvrtok idem na prvý pražský pohovor (!) a docela som zvedavá. Pohovor mi evokuje možné prachy a to zas, že to robím hlavne pre krásne oblečko a letnú dovolenku... nuž ano :)))

Tak som sa teda chcela nejak inšpirovať a zistila som, že Urban outfitters má výpredaj!!! 

Vybrala som pár kúskov, ktoré sú podľa mna božie, a ak by som neschudla na povestných 48 kíl vyprdla by som sa aj na prachy na  žrádlo a len  nakupovalaaaaaaaa.

Ibaže ja sa teraz snažím pribrať, takže ak podlahnete sale-u,  užite si to aj za mňa.  A ak si niečo odtiaľ objednáte dajte mi vedieť, či to prišlo v pohode a tak. ( Shippujú na Slovensko :) )

Takúto chutnácku tašku majú aj v striebornej

opasok cez to a je to!

no dobre.. asi idem volať mame, že tieto vlastne potrebujem :)

zaujimavá kominácia..


aj tieto -nutne!


podobnú suknu mám a je skvelá skominuje sa k nej vsetko a robí krááásnu postavu!



tieto veci z tejto stránky :)

8 komentářů:

  1. Páni já zírám jakou to mam skvělou novou čtenářku. Jsem ti tady ten blog hezky propátrala a páni jsi vážně krásná a originální, určitě tě musim taky hned sledovat! :) a ještě ty tvoje fotky.. jsi skvělá!

    p.s.: ten srdíčkový kufřík... asi jsem se zamilovala :D

    OdpovědětVymazat
  2. :))) diky, A. Roland :) moc si to od takej sikovnej, krasnej a napaditej holky ako ty vazim..! fakt si ma potesila. tvoj blog je paradny, takze o to viac si cenim,ze si si nieco nasla aj na tom mojom!

    ooo..ja viem, ten kufriiik.... vyzera troska ako od vivienne westwood len o moooc lacnejsi! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Botičky a sukienky by ma...nieeee malo potesili! Tak drzim palce nech sa neco podari a vysypu sa potrebne dukaty! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ta sukna je fakt pekna, keby je v ciernej:), len ja by som si ju najradsej skusila na sebe som nizsia tak mi kazda vec nesadne, aj ked by som ju ako chcela..

    OdpovědětVymazat
  5. ani nevraaaav!! :S
    ja som tiez na tom biedne s prachamy... do revuu :((

    OdpovědětVymazat
  6. Evie:.. ver mi,ze siva sukna je totalne must have.. ja tu moju skombinujem k hocicomu.. fakt je skvela.. hlavne ta latka z ktorej je robi neskutocne dobru postavu :)

    Donchinkaaaa: no asi tak :) takze som zacala obiehat sekace a dala som trip do Radotina- mega sekac este raz.. za 300 českých korun, 10 veci .. sako, bluzky, rifleee .. potesi :)

    Reflect and Fancy : thank u :) yeah , I really adore that bag.. but I think that shoes are gorgeous too:)

    OdpovědětVymazat
  7. juuu, hladam tu po internete tipy na pekne veci...a tu hned niekolko! vsetko krasne :) ta prva kabelka, uplne z nej nechapem...a este v najnovsom clanku tie tvoje ulovky...si prosto uzasna :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)