instagram

sobota 4. června 2011

Letny wish list

Pred par dňami ma oslovila Vanillka či by som sa nechcela zapojiť do blogerského Wish listu na jej stránke..  a tak som začala rozmýšlať, čím chcem toto leto obohatiť svoj šatník.. nakoniec som prišla na to, že je iba pár vecí, ktoré naozaj musím bezpodmienečne mať. Väčšinu dobrých kúskov sa poslednú dobu snažím nájsť v sekáčoch. (Človek ušetrí a má hlavne originálne oblečenie). No naprik tomu viem, že niektoré veci, po ktorých mi piští túto dobu srdce, tam jednoducho nenájdem.

1.Do môjho Wish listu by som preto určite zaradila aqua-modre šaty! Tie si musim zaobstarať bezpodmienečne! Hlavne sa strašne teším, ako mi pôjdu k červeným vlasom. :)


2.Na leto si kupujem vždy miliony plaviek a väčšinu z nich nikdy nevynosím..ale o týchto som presvedčená, že ich naozaj potrebujem :) Je na nich Alica z krajiny zázrakov a zdajú sa mi rozkošné. Hlavne to, že sú „celé” sa mi na nich veľmi páči a myslím si, že túto sezonu je to aj nesmierne in.


3.Milujem kabelky a najnovšie som si vyhliadla práve túto atypickú trojuholnikovú kabelku z Romwe.com . Páči sa mi hlavne ten tvar a farba. Pomarančová je pre mňa nevšednou farbou a v mojom šatníku sa neobjavuje priliš často.


4. Ako závisláčka na topánkach si takéto podobné idem kúpiť hned na budúci týždeň! Sandálok s viacerými farebnými prúžkami majú teraz plno aj v Topshope aj v Zare a mňa naozaj bavia. Beriem to tak ,že topánok nikdy nie je dosť a tento kus sa zachvílku z môjho wishlistu presunie do botníka :)

5. Stojan na naušnice síce nemá konkrétne s oblečením až tak vela spoločného,ale podobný som zháňala už strašne dlho. Pretože ja naušnice strácam alebo vôbec netuším kam som ich dala. Ráno pred odchodom do školy by mi takýto chutný stojan určite ušetril mnoho času.

10 komentářů:

  1. Ten stojan je velice šikovný.Ale na ty plavky nemá nic.Sou geniální.

    OdpovědětVymazat
  2. tie šaty jooj kráása nádhera nadpozemské

    OdpovědětVymazat
  3. Ou. Maj. God! tie plavky su geniaaaaaalne!!!! odkial su?

    OdpovědětVymazat
  4. ooo dik,ja viem, plavky su poklad! :) btw. tie su z http://shop.blackmilkclothing.com/ maju tam nadherne veci, vskutku skvosty:) tak to tam omrknite a dajte vediet,co sa vam odtial este paci..ak sa vam bude chciet..rada sa na to pozrem :)

    OdpovědětVymazat
  5. satyyy! a tie plavky :D mrte su !

    (prebieha giveaway)

    OdpovědětVymazat
  6. stojan na nausnice vyzera ako nejaka obskurna lampa!

    OdpovědětVymazat
  7. tie plavky su genialne :D

    OdpovědětVymazat
  8. Plavky,kabelka <3 a úplně si to na tobě představuju nooo!! <3 skvělý!
    http://mumsaidicould.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. tie šaty sú skvelé !
    a k vlasom ti padnú ojojóój :D

    OdpovědětVymazat
  10. Modré šaty jsou krásné, držím palce, ať je brzy seženeš a ta kabelka je naprosto perfektní, ještě jsem takovou na nikom neviděla!

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)