instagram

úterý 26. července 2011

Pondelnajšie botičky + NYLON

Včera bola moja misia úplne jasná. Kúpiť si ihlu a niť! Ani si neviete predstaviť aká to je v Prahe výzva. Galanterií snád ubúda každým dňom. Preto som sa vybrala tam, kde to najlepšie poznám, na Andel  do Tesca v nádeji ,že nájdem, čo urputne potrebujem. Po ihle a niti ani stopa! Zato som sa ocitla  v botičkovom vytržení! A je mi jasné, že to nie sú posledné! :))

zlta bluzka je zo sekaca za 30 korun..mnam!

boticky sa volaju Bronx :)) a stali 1700Kc

Ta sukna je snad moj jediny vypredajovy ulovok.. HM za 150Kc,
no nekup toooooo!! :D



NYLON-ové music issue milujem!! je najlepšie zo všetkých! Pamätám si, ked som ho po prvýkrát držala v ruke. Bol rok 2008 a moje prvé leto v USA.  NYLON mi robil radosť každý mesiac. A nie je tomu inak ani teraz! :)
Kedže je to hudobné číslo, vybrala som vám z neho tri kapely, ktoré som predtým nepoznala a znejú naozaj dobre ! Pekný deň ešte. S.

Oh land - Heavy Eyes

 
 Eisley- Smarter


The Head and the Heart- Lost in my mind


8 komentářů:

  1. ne ne ne..tie boty ma zničili, bože to je nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  2. su to vlastne sukno-kratasky ..o to lepsie, ked zafuka vietor:)) mna dostala hlavne ta cena.. inak som vo vypredajoch nic moc nenasla a to ma psychicky trosku ubija :DD

    OdpovědětVymazat
  3. ty jedna, proč nedáš vědět...zajdi do Palladia, nebo do Kotvy, další galanterie je ve Spálené kousek od Tesca, nebo Il Fru Frů v Jeruzalémské 13, nejčastěji chodím na roh Budečské a Moravské, a ještě něco se najde kousek od Míráku v Textilforum na rohu Americké a uruguayské...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja milujem tieto sukňo-kraťase. .)

    OdpovědětVymazat
  5. Jani: uuu.. skoda,ze som nevedela driv..ale zase , to by mozno neboli tie botky :))) ja som dnes nasla jednu skvelu velku galanteriu aj s latkami na Vinohraodch..10 minut od mojho byvania.. takze kraaasa.. knoflickov mam do zasoby.. o ihle a nity ani nehovorim! :)

    OdpovědětVymazat
  6. tie boty a sukňa a košeľa ... krása :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)