instagram

úterý 29. listopadu 2011

Jarná kolekcia H&M?? MARNI !!!




Dnes vyšla táto tlačovka v menšej úprave vám ju postujem.
Kedže ako mediálna agentúra zastupujeme H&M v Čechách, niečo na tom asi bude. Aj keď som prednedávnom čítala ,že časť jarnej kolekcie bude mať stále na svedomí Versace...

Btw. na jeseň 2012 by to mal byť zase Tom Ford..( tak sa nechajme prekvapiť)

tak snad to nebude "marni":D

"H&M s hrdostí přináší zprávu o jarní návrhářské spolupráci s italskou módní značkou Marni. Ta se proslavila svými originálními potisky a nápaditým duchem a stala se jednou z nejoblíbenějších módních značek. Její zakladatelka a kreativní ředitelka Consuelo Castiglioni vytvořila pro H&M jarní kolekci pro ženy i muže, která vystihuje esenci značky Marni. Tato kolekce zahrnuje oděvy i doplňky za ceny H&M, což znamená, že každý dostane příležitost vstoupit do světa Marni.  Kolekce bude od 8. března 2012 k dostání ve zhruba 260 obchodech po celém světě a online.



„Chtěla jsem vytvořit šatník v pravém stylu Marni a znovu jsem sáhla k našim oblíbeným oděvům s potisky a k látkám, které jsou typickou ukázkou naší značky. Ráda vedle sebe kladu potisky a barvy a míchám moderní etnické vzory s grafikou v duchu Bauhausu a to všechno doplňuji funkčními sportovními prvky”, říká Consuelo Castiglioni, zakladatelka a kreativní ředitelka.



Takto nejak vyzeraju klasicke vzory M.

Kolekce Marni pro H&M vystihuje volnost a chuť experimentovat, jimiž se tato značka proslavila, svými celoplošnými potisky v sytých barvách. Ty se nosí dohromady a ve vrstvách a pak spolu buď mohou ladit nebo nápadně kontrastovat. Pro ženy nabízí živé barvy a výrazné potisky, ať už s africkou inspirací nebo v jednodušším stylu barevných bloků. Siluety jsou všechny z charakteristického šatníku Marni s plisovanými sukněmi, šaty, zkrácenými kalhotami a žakárovými vzory. Materiály představují širokou škálu od hedvábí po hladký bavlněný popelín.

Ak urobia aj podobnu bizu,tak budem nadsena!


A pro završení vzhledu kolekce také obsahuje bižuterii, boty, kabelky a šátky.
Pro muže jsou barvy a látky pojaty v jemnějším duchu tak, aby proměnily základní pánský šatník do uvolněného vzhledu, jak je to příznačné pro pravou módu Marni. Potisky jsou užité velmi decentně, často jako lemování nebo kontrastní detail na košilích, a silueta představuje moderní a relaxovanou proměnu klasických pánských oděvů. Marni je zatím posledním módním domem, který spolupracuje s H&M na návrhářské kolekci, a tak následuje takové značky, jako jsou Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin a v neposlední řadě Versace.

Další informace o Marni naleznete na Marni: http://www.marni.com/"


dalšia ukážka tvorby MARNI


2 komentáře:

you make my day! thanks :)