instagram

neděle 13. listopadu 2011

spending money, living life


Dúfam, že ste mali krásny víkend.. Ja áno :) Stihla som spat oba dni do 12!! ( anooooooo), navštíviť jeden z posledných dní Kontroverze( výstavy v Galerii Rudolfínum, tu v Prahe), kino ( hlavna ženská postava sa volá Sylvia :DD) , Bandzone Showcase 2011 ( výber- koncert  nádejných českých kapiel podľa práve tohto, hlavne v Čechách, nesmierne známeho hudobného portálu)- kde som sa platonicky zamilovala asi do 14.ročného týpka.. a Boh mi odpusť mala som rôzne predstavy, ked som ho videla stáť na podiu :)) .. nuž budem si musieť počkať.. aspoň kým domutuje.. ( myslím, že ani nezačal :DD ) ..

Kebyže však obajvíte v sebe rovnaké pedofilné chúťky( za ktoré som sa inak celý večer cítila naozaj previnilo.. ) tak tu je odkaz kapely na BZ.

Okrem toho ma prepadla potreba minúť trošku  z tak ťažko zarobených peňazí.. takže som zamierila do Topshopu a čo to si odtiaľ odniesla :)

Môj nakupovací outfit ASOS a HM

Dlhé váhanie nad modrým svetrom :D

nakoniec modrý sveter aj nesmierne hebké kratásky putovali so  mnou

Pôvodne som si však išla do Topshopu po niečo celkom iné! Po jedny náádhernéé čierne šaty,ktoré si mienim dať na seba v utorok na HM Versace prehliadku, ktorú sa už nesmierne teším!! Aspoň nejaké benefity sú z tej mojej práce a z dobrých kontaktov :)) Viem,že také tie "poriadne" blogerky majú svoje blogísky zaplnené  týmto topicom od hlavy po päty- ale ja sa už naozaj nemôžem dočkať :) K modrému svetru, kraťaskám , čiernym šatám pribudla ešte zlatá sukňa a ja som spokojne mohla ísť domov :)



Moja nová láska brošna- Český Krumlov
 Krásny pondelok!
S. 






1 komentář:

you make my day! thanks :)