instagram

úterý 27. prosince 2011

Insomnia diary

Som doma v detskej izbe a nemôžem spať.. a keď nespím, tak si rada predstavujem.. alebo spomínam.


V poslednej dobe mi v hlave stále dookola beží jedno meno. Strašne dúfam,že jeho priezvisko bude raz aj mojím a že tie rozkošné  blondaté  pologermánske deti, ktoré si predstavujem ( v puberte to budú malí satani) budú na teho kričať " tatínkuuuu"...( aaa.. duševný orgazmus..).
Rozmýšlam nad ním, asi preto ( že som už staráááá) ( že sa ma nato teraz, keď som doma všetci blízsky pýtajú a nechápu...), že to bolo moc ťažké vrátiť sa k sebe naspať, po všetkých tých komplikovaných veciach..  Neviem, či je niekto tam hore tak krutý, alebo má fakt len odlišný zmysle pre humor.. :DD


SKORO AKO Z EZOPOVEJ BAJKY
Raz som sa jednej holky pýtala, ako vedela , že toho svojho týpka fakt miluje.. lebo to čo som dovtedy cítila ja, bolo síce fajn, ale žeby som sa išla rovno zavraždiť( ako Romeo a Julia),mala pocit, že mi vyskočí srdce z tela, alebo, že mi chýba bez neho polka duše...ehm.... proste som mala pocit,že ak som lásku už cítila, tak to nebolo teda nič moc( úprimne) a ak by to malo byť v živote proste celé, bola by som veľmi sklamaná. Tá holka mi odvetila totálnu banálnosť, niečo v tom zmysle, že to proste človek vie.. tak som sa jej poďakovala a pomyslela si, že ju chúďa nechám napokoji. 

Ale sakra mala pravdu. Asi k niekomu proste v živote patríme a vieme to.. Ja to cítim každý krát ked vedľa neho zaspávam alebo mu škodím, kreslím neslušné obráky po tele, robím "operácie", spievam strašne skoro ráno kresťanské piesne, keď sa nasieram za debiliny, nadávam mu, uzmierujeme sa, čistíme si zuby, ožierame sa, dávame si vaňu a spolu plánujeme, či si dám po svadbe jeho meno alebo nie, drží mi vlasy, keď vraciam a natáča si so mnou perverzácke videá.. 



Každopádne sme s S. strávili spolu prvé spoločné vianoce a  ideme sa sťahovať do nového bytu!! Neskutočne sa teším ako vám ho ukážem( budem mať vlastný šatník,ako v Sex v meste!!! ) :D

Takže ak by som nestíhala s novými postami , viete prečo!

Kto vydržal čítať až sem.. tak gratulujem a dobrú noc prajem! ( vycikať, pomodliť a spať!!)

S.

5 komentářů:

  1. Z vasich fotek zamilovanost a laska primo čiší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Napísala si to krásne a úplne presne! :-)
    ..viem asi akú radosť prežívaš, tiež spolu už bývame. a proste je to..viac ako úžasné.. proste vieme <3
    Nech Vám to šťastie trvaa a trvaa! :)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  3. krasne fotky, ste taky zlati spolu, prajem vam aby ste sa v novom byte mali uuuzasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dakujeme! ste mile :)) zajtra ideme stahovat, tak dufam,ze vsetko stihneme,lebo uz sa nesmierne tesim na Silvestrovsku party,co robime uz na novom byte :))

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)