instagram

sobota 31. prosince 2011

Last day 2011


Ako sa chystáte stráviť večer? Pripravujete si už na večer outfitty? Ja síce ešte stále ležím v posteli,ale o pár hodín budem mať nakúpené, urobené domáce sushi, umyté vlasy a dorobené posledné úpravy v byte.. Okolo 21:00 sa začne do nášho nového bytu hrnúť asi 25 ľudí.. neviem, či to je zrovna dobrý spôsob ako susedom oznámiť, že už sme sa nasťahovali..ale budiš.. :)

Ja sa na rok 2012 veeeeľmi teším!! . čakám naňho totiž už 12 rokov..!!!

Podľa čínskeho kalendára začne rok Draka, ktorý sa strieda každých 12 rokov..
takže logicky 2012, predtým  2000 a predtým ...1988 ( rok kedy sa narodili Rihanna, Rupert Grint-sexy zrz z Harry Pottera, Adele..a ja:) ano ano iba my traja..)

2012 nebude rokom zmien iba pre mňa ( alebo pre vás) ale aj pre môj blog :)  tu je pár z nich, tak som zvedavá, čo si o nich myslíte:)

  • Na mojom blogu nájdete odteraz Formspring, takže ak máte nejaké otázky, píšte, ešte len s tým začínam a vyzerá to byť fajn legrácka.. 
  • Urobila som dva bloglisty, jeden s mojimi obľúbenými blogmi na čítanie viac menej zo zahraničia s názovom "Pleasure" a v druhom sú české a slovenské fashion blogy, ktoré ma inšpirujú, páčia sa mi designovo, sú mi sympatické a podobne - "Soo Lovely"..
  • Od januára mienim začať predávať vinatge fashion naušky a brošne priamo z Berlína ( one and only pieces) , tak som zvedavá ako sa vám to bude páčiť:)
  • AAAAa kedže som sa práve dosťahovala, ostalo mi kopec oblečenia, s ktorým neviem čo dalej, takže niekedy vo februaári ho začnem rozpredávať..jedná sa hlavne o kúsky, čo mi ešte ostali z Ameriky :)
Každopádne krásne oslávte! Nech vám tento ( aspoň podľa mňa) skvelý rok 2012 dobre začne!!! Ja si myslím,že to bude jeden z tých rokov, na ktoré sa bude ešte dlho spomínať! :)

3 komentáře:

  1. tak ja ti uz teraz zazelam krasny a stastny novy rok :* a zelam ti vela nových citatelov a naslednikov, mam tvoj blog velmi rada ;) a co ti zavidim je hlavne vlastny byt kde mozte party-ovat a domace sushi mnaam :D susedia sa popripade pripoja k oslave :D

    OdpovědětVymazat
  2. cukře! mé flitrované šatičky a já už se těšíme! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Hello, I like your blog.
    I just started a blog and would be happy if you could visit, I'm sure you'll like it! I am a big fan of fashion and I like having new things.
    I would be thrilled if you follow me
    http://mon-whatsshewearing.blogspot.com/

    Have a nice day! :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)