instagram

čtvrtek 5. ledna 2012

Hair in change


Posledné obdobie je plné zmien.. ano ano zmena roku, zmien vnútorných ( aspoň sa snažím nejak ..ehm..dospievať, usporiadať si myšlienky a ujasniť si isté veci) a aj vonkajších.
  • Po prvé: Priberanie síce skončilo ale chudnutie je stále v počiatkoch... ( prvotné nadšenie a  cvičenie 3x do týždna je už ...ehm...passé..ešte,že existujú novoročné predsavzatia)

  • Po druhé: Vlasyyy! asi pred mesiacom mi napadla na moje pomery docela nevšedná myšlienka- niečo si s nimi urobiť. 

Mala som dva nápady a nakoniec vyhral ten druhý!

Neviem, či chvalabohu alebo bohužial :DD

Každopádne mám na hlave trvalú !!! a áno,ak ste mali pocit, že vám trvalá zničí vlasy  a doteraz ste sa jej báli...Bojte sa nadalej! to čo mi po 20 minutách tej chemikálie ostalo na hlave je tak z polovice vlasy.. a z polovice divná tuhá hmota.
Musím sa teraz vybaviť rôznymi maskami a kúrami ,aby sa aspoň tie zvyšné vlasy zachránili.
A ak som si myslela,že vdaka kučeravým vlasom len tak vstanem a pôjdem do práce-zase omyl!
Ak ich očešem vyzerám trochu ako Marika Gombitová. Ked ich nečešem, musím si ich každý deň umyť  a potom fénovať cez difúzny fén.

Každopádne je to zmena a má to aj pár výhod. Akcia vyvoláva reakciu, takže sa nebojím experimentovať s vlasmi dalej. Hlavne už neni čo stratiť:DD takže je možné, že obnovím svoj detský look a pôjdem zase pekne krásne na účes Majka z Gurunu :)

Ak si idete meniť vlásky aj vy tak vela zdaru! :)

S.

6 komentářů:

  1. mne sa páči tá prvá fotka, by som si dala takto big ofinu a kruhovo zarovnala zvyšok, niečo ako tá spomínaná Majka z Gurunu ale na kučeravo - bola by si potom skôr ale Marika z Gurunu :D ale pekne :)

    OdpovědětVymazat
  2. al epristane ti,ale stačilo ti dat head line nie klasicku trvalú :D

    OdpovědětVymazat
  3. si nadherna!!!! ci uz s vlasmi alebo bez :D zboznujem ta!! tvoj fan Stefan z Trnavy

    OdpovědětVymazat
  4. Cosi chudnut nemusis !! ale mini typ odomna: mne sa staci par krat "fajne" ozrat potom par dni v dosledku pokazeneho brucha jest len velmi light a hned si lahsia o 2kg..len do kedy to neviem :D

    OdpovědětVymazat
  5. haha.. Janka : jasne.. to poznam.. rano je mi divne,ale aspon sa tesim z vysnivanej vahy.. dokym sa nenapijem a nenajem..ale aj tak nachvilku potesi :DD

    Evi, hah..Marika z Gurunu je super napad:DD

    Fendi: noo.. ono to neni uplne trvala, trvala.. po 3 mesiacoch by sa to malo zacat vyzmyvavat ,ale vlasy ostanu poskodene aj tak.. no aspon po 5 rokoch zase kratke.. tak snad nebudem mat nato priliz velku hlavu :D

    Stefan: tiez ta zboznujem :DDD

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)