instagram

neděle 22. ledna 2012

If it makes u happy, it cant be so bad..

Silvaaaaaaaa rules
Môj S. je k zulíbání :DD  ale to nemá byť vrchol dnešného "príspevku"

Medzitým:
  • štvrtok odovzáavanie cien Apollo, moc moc fajn.. a zase fajn.. ( fotky vám ukážem onedlho..jediný outfit celého večer, čo sa mi fakt páčil bol Kláry Vytiskovej z toxique..ale u nej sa to dá vždy čakať.. )
  • Včera som mala krásny večer! Kolaudačka u mojej Aničky.. holky mali fakt hustý program.. škola štrikovania a dekorácií slávnostých stolov by sa mohla schovať :DD )
muckací  Theo.. Theo aha myšička..no kde jee kde jeee?

  • Obed s inšpiratívnou Nicol, z ktorého si odnášam domov novú životnú filozofiu, zo svojho "hendicapu" urob prednosť! ( na milion vecí sa to určite vzťahovať dá, ale nemyslím si, že niekedy by tým bolo možné ospravedlniť moje kruté gény a pána Alojza ( tak volám svoj tuk na bruchu :DD je to asi najosobitejšia časť môjho tela, ktorá ma hnevá už od škôlky.. takže si zaslúži vlastné meno.. - príhodu o tom, ako ma vyhodili v 5 rokoch z gymnastiky, lebo nemohli v detskej velikosti zohnať úbor, ktorý by mi bol dobrý, vynechám ..)
už sa nestratím

  • Seb mi v piatok volá ,že sa z Talianska vráti až v sobotu v noci.. :/som smutná, mrnčím do telefonu ( normálne ako debil revem), ale chápem, že sa nič nedá robiť..berem si svoje lambrussco.. mám chuť ísť z kolaudačky o niečo skôr domov.. zrazu je pár kamošiek strašne zažratých do toho, čo rozprávam,smejú sa.. vytvára sa okolo mňa hlúčik ľudí..(to sa Sylve pááči) ..je to podozrivé .. každý mi chce naliať.. hm..ale ako totálne sebestredný človek si to vysvetlujem mojimi super vtipnými milostnými historkami a nesmierne vzrušujúcim životom ( haha) .. zrazu niekto říká "lásko?!".. otáčam sa a vidím ksicht toho milovaného retarda priamo predomnou!!! ( hovado).. došlo mi,že môj hlúčik poslucháčov sa rozplynul .. inštrukcie zdržať ma na párty zjavne vyšli :D taaak preto je môj S. k zulíbání... mne sa to prekvapko zdalo po týždni , čo som ho nevidela, fakt rozkošné.. :)))
o toto malé chutné hovno som sa starala celý týždeň
Od S. som dostala pár dárečkov.. olivky..mnamiiiii.. čokoládky..citujem Alojza: "mnammiiii"...taliansky Vogue!!! ( s najlepším editoriálom ever.. Lindsey Wixon a velká bábika!! musím vám to určite ešte ukázať..)
A super vecičku.. " Moja SEBestrednosť nepozná hraníc".. z ktorej som sme si vyrobili gýčový prívesok..
moje mojeeee


"A gýč, to já moooc ráda!!!"

pusu. S.

6 komentářů:

  1. :DDD
    ale né! třeba já jsem tě zdržovala protože som bola zažratá do toho, čo rozprávaš,počúvala som tvoje super vtipné milostné historky z tvojho nesmierne vzrušujúciho života! :D
    a Anička byla permanentní nalejvač tekutin :D

    malé chutné hovno? ježiš :DD

    mimochodem mě vykopli z tancování v sedmi letech, protože jsem se tak styděla tancovat, že jsem jen stála a vyděšeně koukala okolo :D

    OdpovědětVymazat
  2. NENE! Já třeba o Sebovi ani nevěděla, takže jsem tě žrala fakt upřímně :-) A je taky pravda, že jsem měla nějakou panickou hrůzu z toho, že někdo nebude mít třeba minutku co pít, takže jsem furt každýho nutila :-) A.

    OdpovědětVymazat
  3. a gýýýč! to hej to hej..to sa mi páči!

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný tuk na břichu neřeš, důležité jsou i jiné věci

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)