instagram

sobota 4. února 2012

I just quit

  

"Life is too short for meaningless things"

Včera som dala výpoved!!!
AAAAA bolo to super!:D
vsetko dobre raz skonci..


Sedím tam ja a moji dvaja šéfovia a bolo to ,ako kebyže sa rozchádzate s niekym koho máte radi,ale nemilujete! Myslím,že život je príliž krátky na to,aby sme robili veci,čo nás nebavia..

Som síce zvedavá , čo bude so mnou dalej ale už nemienim mať strach.. stále môžem byť luxusnou prostitútkou :DD hehe.. ( just kidding)


Minimálne som si spísala prečo je lepšie byť sexy prostitútkou ako bezdomovcom
  1. máte v noci kde prespať ( v zime to musí byť na nezaplatenie:D)
  2. určite dbáte na hygienu
  3. stále spoznávate nových ľudí :DD
Kedže sa už začínam pripravovať na nepriaznivé finančné situácie.. stála som dnes tak nad mojim šatníkom a budúci týždeň začne môj prvý GIVEAWAY!!! spojený s handrami a vintage nauškami , cez víkend fotím s amazing M ( Kurabeznohy) tak som zvedavá..

( btw. ako som si ujíždela min. týžden na asosáckych zlavách, tak som si omylom objednala kapánek väčšie tonánky. britská 8. asi 41/42..ak by mal niekto z vás rovnako zvrátený štýl ako ja a velkú nožku, budme moc rada,ak si nájdu tieto babatka nový domov:) )



3 komentáře:

  1. mrzí ma tá práca, ale nájdeš niečo lepšie - stále ako vravíš môžeš byť luxusná slečna a okrem iného pri prepchatom šatníku sa dá tiež dobre zarobiť :D

    ... aaa nech je tu už giveaway s náušnicami :P budem netrpezlivo čakať ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aka si zlata! ja ma z tej vypovede radost..asi kebyze ju dostanem tak nie..ale dava sa ku podivu lahsie a prijemnejsie,ako som si myslela. dokonca som sa mojich sefov pytala,co by robili na mojom mieste.. na konci som ich mala chut objat a dat im velku pusu :) divne trosku..ale moc fajn :)

      Vymazat
  2. Držím palce.. nové začiatky sú fajn :-) Tiež som dala pred rokom výpoveď a mala som pocit akoby zo mňa padol obrovský balvan a bol to dobrý pocit!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)