instagram

čtvrtek 16. února 2012

second hand styling 1 :)

V pondelok som mala poslednú skúšku ( WELL DONE!) a takisto deň volna ( YEEEEEAAAH!) cestou zo školy som objavila super second hand na žižkove.. podľa pár ľudí tam chodia len transky.. ak ááno, tak všetkým transkám  spätne veľmi závidím, pretože musia mať doma už neskutočne veľa skvelých handier.. ( kožených oblečkov a kostýmov- v tom sekáči totiž nájdete fakt všličo :D )
dress 350 CZK (cca.14 eur?) , bag 150 CZK ( cca 5 eur?)


Dalšou výhodou bola platba kartou.. ! Takže som sa dala do míňania.. bola som v tom raji asi hodinu a pol, tety predavačky, medzitým zatvorili na obednú pauzu , dali si čaj a v kabínke som mala tú možnosť vypočuť si ich súkromné rozhovory..( sú to staré perverzáčky:DD o to mi tak bolo ešte lepšie:) )
huráááááááá.. budú mi vidieť celé leto prsia :D


Tieto zlatíčka stali asi 350 korún.. čo sa v danných cenových kategoriách dalo považovať za luxusné zboži:)
Pôvodne mali ešte dlhú spodničku, vypchávky na ramenách a krycie tielko, aby vršok nebol priesvitný.. 
Prvé,čo som doma urobila bolo, že som tieto jemné nedostatky odstránila a mám doma originálne šaty:) 

 
my lovelyyyyy bag..nu nu nu
Dúfam, že sa vám páčia tak ako mne! :) už sa nemôžem dočkať leta:)

A tak moje pátranie po super veciach pokračovalo ďalej! :D Ked som objavila medzi tisíc trblietavými vecami túto košielku, mala som pocit, že ju niekto zabudol vrátiť do najnovšej kolekcie TOPSHOP-u :)) AK to je skutočne tak, vopred tomu človeku ďakujem-- no zlatíčko :)))

lovely 250 CZK( cca 10 eur? ) YES!!!

( takisto ďakujem všetkým miestnym transkám, že boli také dobré a tento skvost prenechali mne.. viem,ako by to na nich vyzeralo dobre.. S, si ju skúšal a moc pevne dúfam,že si ju raz zoberie zase na seba.. napríklad na rodinný obed s mojimi chladnými germáncami..hehe.. Vati by len čumel.. :DD , neviem, či by zrovna pochopil, čo na tom človeku vidím)

 ( btw. ten obrázok za mnou.. no mohlo by sa to javiť rôzne.. napriek tomu, že mám rada 80 roky a bavia ma aj modne trendy z tej doby.. nie.. nie je to ako vyzerá.. v skutočnosti je to ruža :DDD ehm.. váááážne!!! to bol ten obrázok, čo dostal S. odomňa k jeho narodkám minulý rok TU! :D ... to telo by som chcela zase! taaaak ju.. v marci už nebudú žiadne výhovorky a pustím sa do tvarovania Pamelinho tela!! I PROMISE!!! :)


asi by ste si však na moju huhňatú ružu mali zvykať, mám taký neblahý pocit,že v budúcnosti bude ešte na vela fotkách :))

nafotené  mám  síce pre vás dalšie outfitty .. tak tie zase nabudúce :) tak sa nechajte prekvapiť! :)

Jeeee- a pamätáte na moje zbožné želanie dostať od S. fajnovú mega drahú čokolácku z predchádzajúceho postu TU? :))) one je to predci jenom takovej miláček!!! :) tááákže dnes ma po práci čakala "Roz bí jim se" doma!


To vpredu je inak normálna fotografia, čo je fakt božiiiiii..a dá sa úplne v pohode odtial vybrať a napr. zarámovať! ( super nápad, čo myslíte?!)


tak neviem, ci bol ten nápad davat velke fotky az tak dobry.. ale vasa chyba.. teraz musite pozerat na moju aj tak mega velku hlavu!!!!!!!:)))


čo je ešte mega, tak v krabičke nájdete 4 rôzne druhy čokoládiek a každá má svoje meno a vlastnú básničku :)

My sme mali chilli, potom nejakú s príchutou soli!!! :) mliečnu a škoricovú...

17 komentářů:

  1. To sú kúsky! Neviem sa vynadívať na teba v tej košeli.. ;-)

    Dostala si tú ospevovanú luxus čokoládu? No teda! Ja som dostala Kinder čokoládky :DD

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ej parádne si našla a tá kabelôčka tú by som ti najradšej ukradla!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny veci! Prozradis nam, kde ten sekac je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabii, neviem presne meno toho sekacu ,ale ak si zoberes bus z Florencu smerom na Zizkov a vystupis na prvej zastavke ( u Pamatniku- myslim) , tak ho tam urcite najdes:))

      Vymazat
    2. Ooo dekuji pekne! Se tam nekdy vydam :)

      Vymazat
  4. aai viem, ktorý sekáč myslíš:D AJ ja tam zvyknem chodiť, skvelé bling bling veci tam majú

    OdpovědětVymazat
  5. jisteze tam nechodi jen transky :-) chodi tam hodne stylistu a ja taky. Mam z toho sekace uplne dokonalou flitrovanou sukni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ono by to bola hlavne vecna skoda, nechat im vsetko krasne oblecko len tak na pospas :) ja som tam prave chcela ist uz milion krat a nidky nebol cas.. ale asi fakt najlepsi sekac aky som kedy na Slovensku alebo v Cechach videla..

      Vymazat
  6. to je tooolko skvelyych veci v tomto poste! zacnem tvojimi dokonalymi ulovkami, podla mna by si transky vlasy sklbali ake veci si ukoristila :D naozaj tlieskam a vsetko sa ti tak hodii ♥ cokolaada znie zaujimavo aj s basnickami kebyze taku dostanem tiez by som sa velmo tesila :) a prosiim ta ,to su sviecky v tvare prstov?! bo ak ano tak su geniaaalne! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, to su palce v nasom obyvaku :))) to sme si s S. kupili,ked sme sa davali dohromady a boli sme na vikend v Ceskom Krumlove(..genialne, naaaadherneeeee mesto..btw.) tak tam boli jendy vytvarnici s vlastnou dielnou ,ktora skor bola ich vlastnym barom.. otvarali az o 19:00 a mali tam kopec kamosov :DD asi boli opiti,lebo nam to dali super ceny :DD ak ta to zaujima, urobim raz post o netradicnych veciach v nasom byte.. :))

      Vymazat
    2. tam som teda este nebola, tak pouvazujem do buducna asi aj :) a urcite urob taky post, ja mam velmi rada take ´netradicne´ vecicky ;)

      Vymazat
  7. Ty věci jsou famózní! A hlavně se mi líbí jak jsi všude veselá :)

    OdpovědětVymazat
  8. ta čiran priesvitná blúzka je fakt božia!dokonalá!wáw a super foto.
    jé to je tá čokoláda, keď ju takto vidím skúsila by som, mám veľmi rada všetky s chili.

    OdpovědětVymazat
  9. nádhera a veliká nádhera! fakt super úlovky! strašně ti to sluší kočko!
    a máš moc hodného muže že tě potěšil čokoládou :) když vidim tvůj labužnickej výraz nedivim se mu :)

    OdpovědětVymazat
  10. mas krasnu farbu vlasov!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. jeeej.. aka si zlata! haha.. normalne som sa začervenala:)

    OdpovědětVymazat
  12. fakt neznám nikoho, komu by tak slušely zrzavé vlasy! a ta košile transparentní je eňo ňuňo! :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)