instagram

úterý 24. dubna 2012

Vztahy a bla bla

Moje vzťahy su včšinou ako zlá argentínska telenovela. Cheap herci, a ešte horší scenárista... :D


Láska je totál hlúpa vec.. robí z vás debilov, bez toho aby ste chceli.. je to vlastne iba chémia..

(ževraj ,ked si odvykáte od "lásky" - rozumej rozchod.. je to ako by ste si odvykali od heráku..alebo inej drogy..preto vás tak moc bolí aj telo.. fyzicky je vaše telo fakt na odvykačke)



Celý život riešime vzťahy.. čo je s nimi ..ako je bez nich.. či ich chceme alebo nechceme..keď ich máme, či sú to tie správne.. Mozog vačšinou ide to svoje a srdce zase niečo iné. ( haha..aké typické)


Nikdy som nechápala komu z nich dvoch doverovať. Moja mama trvdí, že človek musí byť štastný sám so sebou.. až potom može byť štastný s niekym iným.


...možno som lásku mojho života našla príliž skoro.. možno to neni láska mojho života.. možno sme si neni súdení a iné debiliny. Vzťahy sú vlastne jedno velké Blá Blá Blá...


 a síce nie som tak stará unavuje ma to už teraz. chcem mať veci jasné a jednoduché..!!! :


  • Chcem vediť, že som pre tu osobu výnimočná. / myslím, že každá žena chce byť (ved to je predsa to, prečo začíname s niekym chodiť.. mali by sme byť tie výnimočné. )

  • Nech sa stane čokolvek bude stát pri mne a neopustí ma za nejakú debilinu

  • Chcem človeka úprimného

  • Nechcem iba dávať a takisto nechcem iba prijímať..
  • Velaaa kompromisov..o ano..-( moja mama..haha zase:D mi hovorí, že nikto nikdy nebude taký akého ho chcem..-čo je síce smutné-ide o to,či ľudia dokážu robiť kompromisy a milovať toho druhého aj s jeho chybami-škoda,že sa mamina nikdy nevydala..:DD teoreticky jej to ide velice pekne:DD heh..ale ne..myslím,že by bola dobrou ženou..určite je výbornou matkou)




A potom je pár vecí, ktoré som sa naučila-
  • nikoho človek nezmení, ak ten dotyčný sám nechce..  pamatám si, ako mi to kedysi kamoška hovorila a ja som to veľmi nechápala..
  • Keď chalan chce nejakú holku.. urobí pre to všetko.. takže ak pre to všetko nerobí.. asi vás až tak nechce:D Jednoduché.
  • Takisto, že nikomu sa nemože nič zakazovať. Ako moja kolegyňa hovorí.. " neni moje decko, aby som mu niečo zakazovala"

  • A čo je pre mňa asi najdoležitejšie.. rozlišovať podstatné od nepodstatného.

Baví sa s inou holkou? No a čo??!! Večer však povie vám , že vás miluje.. tisícom holiek može dávať komplimenty..ale ak vás bolí brucho ide aj o polnoci kúpiť mlieko.. ( aspoň mne to zaberá):D, myslí na to, či ste sa najedli, či vám neni zima.. a ked večer zaspáva vedľa vás je štastný. Aspoň by mohol byť. Ale ak mu budete robiť scény.. tak už tak štastný nebude. :D Ale zase .. človek potrebuje niekoho,kto si ho váži.. A tak treba vedieť či to je stále nepodstatné. :/ Mám kamošku, ktorej chalan sa ani nemože pozrieť na inú..úprimne mám tu holku neskutoooooočne rada..je ako moja sestra..ale týpek to má docela tažké.



Láska z nás robí debilov.. zo mňa..panebožeeeeeee! milion krát. Je to samé BLA sem BlAAAAA tam.. ale verím, že kedˇuž nájdete ničo za čo sa oplatí "bojovať " tak človek by mal dať zo seba to najhlbšie, čo má.. veď to je asi jediná vec ( akože tá láska..haha..keď to takto píšem je mi trochu na grc z tej la la la  atmošky , čo z tohto postu ide:D ) vďaka ktorej viem, že ten život iba neprežívam, ale že ho žijem.






31 komentářů:

  1. hah..posledný obrázok ma momnetálne dokonale vystihuje.. a suhlasim so vsetkym co si napisala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento příspěvek jsem přečetla jedním dechem. :-) Nezbývá mi nic jiného než pět samou chválu.Vše, co jsi napsala je pravda...jsi opravdu odbornicí v lásce...a co očekáváš a co ses naučila? Naprosto s touto částí souhlasím a cítím to stejně :-)

    A teď malá reklama: :-D
    připojte se i ostatní k mému blogu: http://janeandherworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha..odbornice v laske nie.. to teda nie som..ale mam pocit,ze konecne sa zacinam pozerat na tieto veci nejak triezvo..stracam tu rozkosnu naivitu..ale ta uz nejak nepatri do dospelackeho zivota...takze asi je nacase:) a pripojila som sa:)))

      Vymazat
    2. Děkuji, že sleduješ můj blog a také za to, co jsi napsala....je to vážně v mém případě k zamyšlení ten tvůj článek....

      Vymazat
  3. posledný obrázok je top, hneď som si ho uložila :D

    a čo sa týka témy, všetky moje vzťahy sú ako chodenie z blata do kaluže, stretávam väčších a väčších idiotov a pomaly začínam zanevierať na vzťahy, jednoducho to asi teraz ešte nie je pre mňa, ja som až príliš slobodomyseľný človek na toto všetko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. panda je mega chutna..pomuckalal by som ju,kebyze je ozajstna:) no ja som tym len asi chcela povedat,ze je to fakt otravna zalezitost tie vztahy a pritom jedna z najdolezitejsich ever! hlavne v nasich rokoch..je to take.. hm..neviem.. zlozite

      Vymazat
  4. hh, holky zrzavy drzej pri sobe :)

    sice vam tu zkazim vas damskej klub a zrzek taky nejsem, ale pochvalit super prispevek musim --- hezky jsi to napsala! ;)

    michal dolejs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale, mozeme dat kafco a povies mi postoj muza:D ( daj sa prefarbit..mozes byt v klube:D)

      Vymazat
  5. akoby si mi myslienky citala. ja som bola uplna chudera, az tak by som sa vyjadrila k svojej osobe v poslednej faze byvaleho vztahu... a to kvoli zaslepenej laske... tiez som si myslela ze je to moja prava laska..obdobie po rozchode bolo doslova peklo pre mna...ale som rada ze som s tym clovekom neostala pretoze neviem si naozaj predstavit co by zo mna bolo..pri nom sa sice zmenili nejake moje nazory, pohlady na zivot a spravanie aj k lepsiemu ale ubijalo to ine casti mojho ´ja´. teraz som uplne iny clovek a citim sa ovela silnejsia a skusenejsia, no co skusenost. nelutujem ale nic, proste to tak malo byt a bolo aj vela peknyych chviil :) a ja ti drzim palce ty ryšavka moja :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlatiii..no ja ,co som mala posledny vztah..viem,ze som sa mega naucila a viem,ze sa mi nic lepsie nestalo ,ako to,ze sme pak neboli spolu! najlepsie studentske casy mi tak nastali..nemenila by som :D aj ked to znie asi blbo.:D

      Vymazat
    2. neznie to blbo , viem si to predstavit :) napisala som ti potom aj na fb ;)

      Vymazat
  6. práve som na odvykačke, a veľmi to bolí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viem si predstavit!! doslova../ no ale fakt hovorim..to je tou chemiou.. a este jedna vec,co moja mama zase hovori :D.."ak to ma byt tvoje, vrati sa ti to a este v lepsej podobe..tak aby si bola stastna..ak nie,pride nieco lepsie.." ..musi :) /

      Vymazat
  7. Sylvi,
    tak dneska nemůžu být jen "tichým čtenářem". Hltám vždycky tvoje fotky i články, ale dneska bych tě úplně chtěla obejmout ;-).
    Ale k věci - máš "skvelú mamu", je zlatá. Ač nevydatá, její "vztahový myšlenky" by se měly tesat do kamene (do takových malých tabulek) a všichni by je měly mít pověšené na dveřích místo obrázků "Dej bůh štěstí tomu domu". ;-) Pozdravuj jí a v případě, že si na ty kamenné tabulky uděláte rodinnou firmu, dej vědět (koupím si tři).
    Napsala jsi to všechno od srdce a mě jsi tím zase dostala. Já sama jsem ve vztahu moc šťastná, ale přesně jak jsi psala - bez kompromisů, které jsme udělali, by to nefungovalo. Ale stojí to za pár ústupků, aby se člověk mohl s tím druhým tak bezprostředně smát, těšit, radovat a dělat si o toho druhého starost...
    A když už jsem u těch starostí, tak největší mi dělá to, co by se mnou udělalo mlíko na bolavý břicho. :-D
    P.S. Jsi senza!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aka si zlata, Vivi! fakt ,ze moc mooooc-dam ti adresu, pridi ma objat.. :D mamina je uzasna ,aj ked by som ju niekedy zabila:D ale myslim,ze obcas fakt vie o com hovori.. ze vsetky tie veci,ktore maju v hlavach male holky ..ako to ma byt ..a musi byt..( vo vztahoch), si clovek v dospelom veku uvedomi,ze nic nemusi byt tak.. ja som si vzdy robila plany.. / bola by som super komous.. kazda patrocnica by mi vysla na 120%:D / a zrazu si clovek uvedomi,ze musi robit ustupky..vela...ale ,ze ak tie ustupky urobi aj ten druhy..tak to zato stoji. z eproste nikto nie je dokonaly a ze je niekedy lepsie uzit si ten jednotlivy den..presne ako pises..smiat sa , radovat ..zdielat s nim tu chvilu, ako si nalinkovavat buducnost..lebo vsak tie spolocne prezite dni mozu byt prave klucom k dlhej stastnej buducnosti..

      Vymazat
  8. To co hovori tvoja mama je uplna pravda, najprv si treba vazit samych seba to ostatne uz pride s tym a hlavne, ak si citala knihu tajomstvo tak proste tam je vsetko cierne na bielom, tiez som bola voci takymto veciam dost skepticka ale fakt sila myslienky je strasna, to co strasne chces aj dostanes a staci male zavahanie alebo len pochybovanie, ze nieee budem saba alebo ma uz nikto nechce...a ide to zlym smerom.
    Treba si proste zit svoj zivot uzivat si a vsetko sa stane a clovek, ktory ta raz bude strasne milovat, si cesto ka tebe najde a mozno aj ty k nemu...
    Ja uz rok zijem moj sen a to mam za sebou aj par strasnych vztahov a prave v momemte ked som si zacala uzivat zivot som stretla muza, ktory mi ide o polnoci kupit mlieko, prekvapuje ma kazdy den, stara sa o mna, hneva sa na man ked nedodrzim slovo...cloveka ktory zije pre mna...

    Prajem vsetko dobreeeee a budem rada ak sa ti vsetko splniii

    PS .- Ta Panda je zabitááááá COOOL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aj ja som citala tu knihu:) niektore veci su pravda...sila myslienok asi tiez.. urcite myslienky ovplyvnuju tvoje vyzarovanie a vlastne ta tvoria celu. Ja si myslim,ze single zivot moze byt alebo teda je velka sranda takisto..
      haha..a uplne presne viem,co hovoris..niekedy mam pocit,ze aj kebyze idem naha Vaclavakom ,tak si to nikto nevsimne... a potom ked uz mas vsetko na haku..tesis sa..a zijes si svoj zivot ,tak zrazu su dvaja( minimalne) ludia,ktori by ho radi zdielali s tebou.. a tak to mam celyyyy zivot :D

      Dakujem.. aj tebe nech sa dari..nech je tvoj sen stale krasnou realitou :)))( hehe.. znie to tak sladko..ale myslim to uprimne)

      Vymazat
  9. och vzťahy...a láska..už len tie slová vo mne vyvolávajú kŕče :D
    napísala si to fakt reálne...myslím, že mnohí s tebou súhlasia..samozrejme, že ja tiež ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne.. nejde to obcas ani s nou ,ani bez nej..(akoze lasky..ouch-chcelo by to vymysliet synonymum k tomu slovu :D )

      Vymazat
  10. a bla bla bla to všetko vystihuje dokonale :D

    OdpovědětVymazat
  11. To je přesné, úplně jsi to vystihla a popsala. A hlavně ty pravidla, která by si měla opakovat každá holka. Že to není náš majetek a že když chce, tak udělá vše proto aby nás dostal. Tudíž když je mu vše jedno, tak je to sice těžké si přiznat, ale asi nás moc nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no hej..ja si tie pravidla opakujem v hlave stale..:)) tak snad tam raz aj ostanu:) hlavne tieto posledne,co si ty vypichla.. ak chce udela vse preto aby bol s nami.. a ze laska neznamena vlastnit.. :)) a uprimne si myslim,ze je lepsie ,ak clovek vie,na com je..ako si iba namyslal hluposticky.. :))

      Vymazat
  12. nehnevaj sa, ale na to, že sa prezentuješ ako veľká redaktorka, by si si mohla dávať lepší pozor na to, ako a čo píšeš. máš tu dosť preklepov a gramatických chýb, a takisto by si mohla písať spisovne a nejak konsolidovane. nepoužívať toľko "neni" namiesto nie je, a toľko bla bla bla, a toľko slov začínajúcich sa na "debil-". tento post nemá hlavu ani pätu.
    a k tomu prezentovaniu sa ako ryšavka, nie je nad baby, ktoré majú obyčajnú hnedú a potom si capnú na hlavu pseudofashionistickú mainstreamovú červenú a tvária sa originálne.

    s pozdravom barbara k.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cau Barbara..dik,ze citas moj blog :DD
      co sa tyka preklepov a gramatickych chyb.. suhlasim a mohla by som si na to davat pozor.( este,ze v radiu sa tak pisana gramatika neriesi :D) ..
      Co sa tyka rysavky- preferujem slovo zrzka:DDD ale fakt nechapem,preco by malo niekoho trapit,alebo hnevat aku farbu som si dala pred mesiacom na hlavu :D ruzova, zelena, blond alebo hneda by ta iritovala menej?:D bozeee..zlatiii... toto je fakt (a teraz pride to slovo) -Debilina:) nehnevaj sa..pekny den!

      Vymazat
  13. krásně jsi to napsala! já jsem teď v tak nádhernym vztahu a jsem tak šťasná... doufám že to všechno vydrží navždycky - nebo spíš - udělám pro to všechno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je to..vaztit si tie chvile,nebrat ich ako samozrejmost..! a tesit sa:)) juuu.. prajem ti to draha! :)

      Vymazat
  14. Presne tohle si myslim i ja.

    Hlavne s casti, "Baví sa s inou holkou? No a čo??!! Večer však povie vám , že vás miluje." Jednoho kluka jsem tak mela rada, ze jsem tolerovala vsechny "nevery" jen proto, ze jsem vedela, ze to pro nej nic neznamena a ze je to jen fyzicky chtic.

    Ted uz je konec, pry nezvladne takovou osobnost jako jsem ja. A sakra to je divny!

    Super post!

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)