instagram

úterý 15. května 2012

Take me for a ride!


Je to hrozné, človek sa teší celú zimu na jar a ked už tá jar príde.. nie je to vobec to, čo si predstavoval!




Myslím,že je to tak vlastne zakaždým a so všetkým, čo človek chce. Asi preto,že predstavy súproste najviac super mega vec.. a kebyže žijem v kome viedla by som aspoň vlastne  polovične taký štastný život ako teraz :D
aspoň, že priniesol kvety :D
Každopádne v Berlíne nachvílku vyliezlo slnko a to chcelo konečne si zobrať na seba aspon sukňu a strieborné bugy bugy tonánočky. Ako som pochopila.. -ísť v takej sukni do turecko-prisťahovacko neviem akej štvrte ako je NeuKoln nie je zase až tak dobrý nápad.. :DD ale zase na druhej strane, tu stačí naozaj málo, aby ste dostali niekoľo ponúk na svadbu, či už primo s okoloidúcim ,alebo s jeho vnukom, strýkom, bratrancom.. aaaaach... nechcem si predstaviť, čo by robili pri mojom normálnom letnom vyšatení. :D


Kedže slniečko docela lákalo, hneď po škola ( už v spomínanom Neukollne), sme si ja a HERR BICYKEL  urobili krásny deň!

Vlastne som ani netušila,že hneď za mojim domom ..( okej.. tak asi nie hneď ..to by som si asi všimla:DD ) ale proste moc moc blízsko sa nachádza krásne jazero, s lodičkami, pltičkami a inými super vecami..


Dá sa povedať, že to bolo naše prvé naozajstné rande! :DD 


EN: Me and HERR BICYKEL ( it s like Herr bicycle:D ) are having our first date basically.. :)) it was sunny weather in Berlin, and I really needed to go out for a fresh air. All the winter I m just looking forward to the spring..and when it comes.. it is always not as is supouse to be..at least in my mind :D .. anyway it was nice to know, that just a few minutes from my new home, u can lay down into the grass and relax in the nature.

(Na sebe mám Topshop sukničku/skirt, Zara dlhé čierne triko/ black long T shirt, Humanic  strieborné topánky/ shoes, a UO tašku/ bag :)

14 komentářů:

  1. TY MAS TU ZARA BUNDICKU??? :O nadherna si v nej, zavidim! :))
    herr bicykel sa ma, ze ta moze nosit :)

    OdpovědětVymazat
  2. zase raz si ma pobavila :D a nemeckí chlapi, eee :D

    OdpovědětVymazat
  3. aké krásne imaginárne kvietky :) keď nas uz to teplo zanedbava musime si ho domysliet :D

    OdpovědětVymazat
  4. ha sehnala jsem podobný boty a jsem nejvíc happy :)
    a ty jsi rozkošná a ty malůvky mě bavěj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to bude chciet nejaku "bugy bugy " party, ked mas podobne! :D

      Vymazat
  5. uzasna sukne, uzasne boty.. proste uzasna Sylvia!

    OdpovědětVymazat
  6. rozkošná si!
    a brutálne si tie fotky "vypimpovala" :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já miluju tohle malování do fotek, ale zdaleka mi to nejde tak jako tobě! A zdá se mi, že jsi se s blogem v ruce musela narodit, protože ti to blogaření jde tak lehce a zábavně a já se tu usmívám jako nějaký pitomeček nad každým postem. :-D Úžasná jsi a popravdě se mi vůbec nelíbí, co napsala "Mischel double W" v komentáři přede mnou! Protože to JÁÁÁÁ TĚ MILUJU! JÁÁÁ! Tak to jen tak aby se ujasnily vztahy...pro pořádek, ano? :-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)