instagram

úterý 12. června 2012

BERLIN: a blšák MAUER PARK

Možno nakoniec ostanem v Berlíne dlhšie ako som plánovala.. neviem, zdá sa, že v poslednom čase nič neviem.. je to po prvý krát v živote, kedy nemám presné plány..budúcnosť je totálne otvorená a je to hlavne  po prvý krát, kedy ma to nedesí... :)
skor naopak.. stáva sa síce zo mňa totálne človek bez akýchkoľvek určitých oporných bodov v živote..(občas sa cítim ako hippík..už iba chlpy pod pazuchami a začnem batikovať:D SEXY-YES! ) 

Tak som sa rozhodla,že si spíšem, čo vlastne viem :DD 
-mám sa dobre.. čo je na začiatok super vedieť.. :D treba sa mať dobre a kto sa dobre nemá tak je načase to zmeniť :))
- Berlínsky muži ..!! je ich tak veľa a tak veeeľa pekných, štýlových a šikovných! aaaa..teraz už úplne chápem ako sa musia cítiť muži na Slovensku ( a v Čechách).. 
- budem zarábať veľa peňazí.. neviem ešte ako presne presne ,ale viem, že do dvoch / max. troch rokov budem...  ( jedine, že by naštartovanie  kariéry luxusnej prostitútky nevzchádzalo podľa plánov?:DD ) 
odmietam proste tešiť sa na vlastnú garzonku ako vrchol blahobytu, alebo do 28 shareovať byt v podnájme s niekym cudzím, odmietam chodiť do práce ,ktorá ma nebaví, iba preto aby som mohla zaplatiť účty, najomné, stravenky dávať na jedlo a raz za dva mesiace sa tešiť z toho,že si idem niečo kúpiť do Manga:DD  viete ako je to nefér, keď týto mladí ľudia tu majú tak omnoho viacej šancí..ah..( no nič.--)
- každá nedeľa je dobrá ak sa strávi v Mauer parku!
Karaoke
a to je moj tip pre vás ,ak sa chystáte do Berlína na víkend,alebo tak.. určite zablúdte do "mojej" štvrte - Prenzlauerberg. Ráno cestou na najsupiš blší trh v Mauer parku ( koná sa každú nedelu.. je to niečo ako blšák, vintage shop, Code mode ,picnic, Karaoke show! ). a ja to absolúútne žerem!

odtialto pochádzajú moje SHITY:D

Čo ma na Mauer parku strašne baví, že tu zoženiete fakt všetko ..všetko! ( ako ja napr., moj Herr Bicykel minule.. a teraz zase pár handier! :)


Jednu z najvačších radostí však tvorí vyjednávanie cien! Všetko sa dá zjednať! Dokonca aj jedno v miestnom bufete! :DD

-toto sú moje poklady z minulého nákupu...a to som ani neboal v utrácackej nálade.. :)))


1. opasok BOY-už iba nahaté tričko Terryho Richardsona a  bude to dokonalé.. je to kožený opasok.. a stál 12eur.. čo sa mi zdá super cena, lebo v UO som videla jeden za 24 ,strašne superský,ale ani nebol kožený a ja mám teraz originál..!! k tomu pri mojich krátkych vlasoch to bude docela srandovné :))


2. druhý opasok je tiež koža.. hneď ako som ho kúpila , som to strašne olutovala..tak uvidím, čo z  neho bude :DD 
3. bunda nemeckej armády:DD vážne! nejkaý týpek to tam vždy predáva za 5 eur.. tak som si povedala..a nekúp to :DD to ružové k tomu bude jedna z vecí, ktorú mienim na moju novú bundu prišiť aby z nej bol absolútny humusný SHIT! presne podľa mojho gusta!! :DD ANOOO, Prosim!!! :D

EN: I m in really strange period in my life.. I v never felt this way before.. I t s the first time, that I dunno what I m going to do .. well.. what I m going to do in a future exactly , where I gonna life.. which country, what kind of city..and so on.. but I m taking it so calm and slowly, that it makes me scared  :DD 
But some things are certain.. 
Germans are good looking guys ( for example.. ) and the way how u should spend Sunday in Berlin.. Mauer park!!! ( in the Prenzlauerberg)
It s a Fleamarket combinated with a vinatge stuff, furniture, great music, good food, lots of people and Karakoe :D
I just cant help myslef, but I love it there!! 
And there s some crazy stuff I bought! I love that "BOY" belt and my German army jacket! (  for 5 euro!!--LOVELY!!)



16 komentářů:

  1. tie pocity su mi veru doverne zname, najma v poslednom obdobi...a to som vzdy musela mat vsetko presne naplanovane, nalinkovane...

    je fajn oslobodzujuce nic neriesit - aspon na isty cas

    OdpovědětVymazat
  2. ha to je prostě ták super!
    a tyjo přijela bych hned jsi uplně zlatá! ovšem - mám nějak většinu léta už uplně zabitou! práce pak práce na diplomce pak mi odjíždí muž tak chci být s nim...no děs! ale - budeš tam ještě na podzim? :)

    OdpovědětVymazat
  3. ''..budúcnosť je totálne otvorená a je to hlavne po prvý krát, kedy ma to nedesí...'' PRESNE! .))

    OdpovědětVymazat
  4. skoro se zdá, že i já se budu muset jet léčit do Berlína.

    OdpovědětVymazat
  5. uz sa neviem dockat kedy budem konecne v nemeckuuuu! ♥ zaslubena zem

    OdpovědětVymazat
  6. my darling belrin! my darling mauer park! great photos. i am sorry i cannot read your post, but do you live here or did you just visit? looks like you picked up some really fun pieces though!

    xx rae

    stop by: http://www.loveforschoolgirl.net/

    OdpovědětVymazat
  7. hahahha! genialna bunda! aj s volankom! tesim :0 aj my ideme na blsak ale do Viedne tuto nedelkuu! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Chválím ti tvé úlovky, Silvia. Chystám se do Berlína na víkend 29.6. - 1.7. Čekám, že do té doby napíšeš článěk o second-handech nebo mi,prosím, napiš nějaké typy do komentářů!!

    Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. "Mám sa dobre", to už se jen tak neslyší:-) Thumbs up!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  10. To je bájo se prostřednictvím tvejch čupr fotek dostat na tak primisimózní trh! V reálu bych tam nechala všechny peníze (já zkrátka nedokážu odolávat bleším úlovkům), ale takhle mě ten zážitek nestál vlastně vůbec nic. Radost!!! Díky!!!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. těším se na ten humusný shit! taky chci maskáčovou bundu, i když to nemusí být zrovna originál uniforma :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)