instagram

středa 27. června 2012

BERLIN: Koniec Love story!


  • Čo urobíte, ked vás po jednej jedinej zastávke stopne kontrola v metre a vy nemáte lístok??? ( okrem toho teda, že akože trepne hladáte prvých 5 minút imaginárny lístok v kabelke a cítite sa medzi poctivými nemeckými občanmi ako najvačšia socka zo strednej europy???)
  • Čo urobíte, keď vás ten pravý opustí.. nechá vás iba tak stáť na ulici a tupo sa dívať??!!!  

( Zbohom ostávaj Herr Bicykel, bol to krátky no intenzívny vzťah!!! Lebt wohl, drahy!! ) - dúfam,že na ňom bude niekto jazdiť tak vrúcne ako ja :DDD  :DD .. na moju lásku SPOMINAME TU!!


  • IDETE na WAFLUUUUUU !!! 


 ano! presne tak!
...neostáva vám nič iné, len sa buď rozrevať, rozosmiať ..ale každopádne zaraďte niekde medzi to WAFLU!


Moj obľúbený raňajko- kávovo-waflovo- zmrzkový podnik je
 Kauf dich Glucklich v Prenzlauerbergu! a sem som išla zajesť svoju stratu..niečo ako kar ale bez pozostalých.. ( Na jeho farbu a zvuk brzd som sa pamatala iba ja.. ach.. )


Kauf dich Glucklich ..už ako napovedá názov, robí štastnými.. tak som si dala waflu a premýšlala, kde sakra vezmem tých 40 eur na pokutu :D ( resp. čo si nekúpim.. resp. možem vydrankať od rodičov???:DD )

Táto wafláreň je inak totálne užasný koncept.. o pár ulíc zase nájdete jeho "ségru" ,kde si možete okrem skvelých Ham -ham vecí kúpiť aj také tie normálne - typu nohavice, košela, topánky.. inak aj nábytok ,na ktorom sedíte je na predaj.. proste všetko.. a všade. :D Kauf dich Glucklich takisto vydáva CD s vlastnými výberovkami pesničiek-- to sa mi zdá skvelé..lebo vkus tam majú viac ako dobrý! je to proste multi obchod! a ja takéto Berlínske uchylnosti MILUJEM!! 
Takže ak budete mať cestu okolo určite nevyhnechajte! Lepšie wafličky ste ešte nemali..a ani mať nebudete :)


Kauf dich Glucklich nájdete na:



Oderberger Strasse 44
Berlin

Öffnungszeiten
Mo11:00-0:30 Uhr
Di11:00-0:30 Uhr
Mi11:00-0:30 Uhr
Do11:00-0:30 Uhr
Saab 10:00 Uhr





TU bola wafla :DD


všetko sa dá kúpiť :)
EN: this week was .. how to call that .. shitty week.. I have to paid the fee for traveling without ticket :DD yeah.. Shame on me! I know!!!! Then Herr Bicykel is missing! I m not sure, if he s not having affair with an other one! or just was stolen!:D So I just went for a great waffle! i think that s the best solution one can really do!When u are depressed , just eat..eaaaaaaat! So I decided to spend my afternoon at Kauf dich Glucklich.. my favorite wafle store.  I m totaly in love with this store-concept. U can actually buy everything, what u see there! furniture, lamps, food, even clothes in the sister store just one block far away.

Oderberger Strasse 44
Berlin


Öffnungszeiten
Mo11:00-0:30 Uhr
Di11:00-0:30 Uhr
Mi11:00-0:30 Uhr
Do11:00-0:30 Uhr
Saab 10:00 Uhr

6 komentářů:

  1. Kauf dich glücklich je fajn, hlavne wafle z pohankovej muky. Ale obchod je napr. v Bremach a Stuttgarte, takze uz je trochu neberlinsky, mozno vo svojich neznamych zaciatkoch to bolo ine

    OdpovědětVymazat
  2. tak to nema chybuuuu! Ja chci tu ropuchu!!! :))) uplne si predstavuju, jak si tam zijes, chodis na ty wafle... to musi byt fajne. A nechapu vetu s tim pravym. Pokud mluvis o chlapovi, tak pravy rozhodne nebyl, bo by te tam nenechal stat, ze... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. okej.. "ten pravy" mal dve kolesa a bol cely cerveny.. :D zjavne mi ho niekto slohol.. tak preto ..som sa ostala len tupo divat, ze sakraaa :DD

      Vymazat
  3. prijmi moju uprimnu sustrast.. :'(
    neboj, este budes zamilovana tolko krat <3

    OdpovědětVymazat
  4. terapia waflou znie fajn!
    do toho...a ten bajk ma mrzí:/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je super článek a máš superské fotky!

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)