instagram

úterý 18. září 2012

GO Blonde!

Život je plný zmien..
už som si zvykla. už chápem,že nikdy nebude nič tak ako si naplánujem..može to byť lepsšie, horšie..inakšie..ale proste nikdy nie také nalinkované.. a prekvapivo je to dobrá správa.

Toľko moje úvodné zamyslenia. však ma poznáte.. ( možno:D) proste si neodpustím:DD
blond blond blooooond!

No a toto sa týka aj mojho nového účesu. Takto pred týždnom som revala doma v Trnave.. kto by povedal,že najlepšia kaderníčka v Trnave mi urobí vlasy a la "pani predavačka v Jednote  z 98? "
aaa.. tak tieto ženské amli na hlavách už všeličo..ale blond bola vždy dobrá volba:)

najvac milujem, keď sa vás na konci opýta-
Kaderníčka: "tak  čo, páči?"
 ... a vy..( teda vy,ak ste ja:D) sa iba tupo dívate pred seba, v mysli si opakujete" nerev, nerev..rozplačeš sa až vonku"
Ja: "pekné" ( nerev , nerev.. bože čo si na to dám?)
moja oblúbená Marina!!! blond blond

takže som odišla so sexy melíričkom , na polke hlavy a utekala za Mischel!! , s ktorou bola radosť vidieť sa konečne osobne! ..(Mischel, prepáčč..prepáčč..asi nič odomňa za ten vecčer rozumného nepočula.. téma bola vlasy..vlasy a vlasy:D )

nájdite jeden spoločný znak :DD 

v stredu som cestovala za maminkou na Viedenský shopping, namiesto toho sme sa zahrali na domáce kaderníctvo :D a výseldok?!! aaaaano som blond:DD

EN: I m not really sure, how this happened, but I m just blond! totally totally.. ! My ginger hair is history and Im trying not to freak out every time, when I see my reflection in a mirror :D :D



25 komentářů:

  1. ja som sa rozplakala ale az doma ked som chcela platinovu blond ale mala som to biele a potom o rok ked som uz nechcela byt platinova blond a mala som to marhulkove :-D a kadernicka ze nerev mi tu! mne tu este nikto nikdy nereval!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ešte že to mas super nejsuper!

      Vymazat
    2. :D :D :D

      píše Paulína :D

      Vymazat
    3. ha ha:) tak diky obom holky:) i ked teraz vlastne neviem koho mam lutovat, ze plakala u kadernicky! :DDale zase..nabuduce sa normalne fest rozrevem.. uplne mega sa tam hodim na zem..:DD mozno mi to da aspon zadaca:DDD hehehe.. takto som za "jednotacky look" platila 70 eur:DDD

      Vymazat
  2. no neviem ako si vyzerala predtým, škoda, pozrela by som si to, ale teraz to máš úplne mega, a ja si hovorím, že to už nemôžeš mať lepšie a stále sa ti to podarí!
    si top, eňoňuňo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haaa..zlata! no vsak ja by som sem aj hodila tu fotku..alebo resp. cely proces,ze co som mala na hlave.. ako som si to nafarbila an kuraciu zltu a potom rychlo na to popolavu,nech vobec mozem vychadzat von..ver mi bol to dlhy proces.. :D a vela placu :DD

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. brutalne diky:D (inak dufam,ze nabuduce sa stretneme aj my dve:) keby som bola byvala vedela,tak by som ti odlozila listok na nedelu:))

      Vymazat
  4. veri nááájs oAo <3

    OdpovědětVymazat
  5. máš to skvelé, moc moc dobré to vyzerá. ale pozrela by som si celý proces :!
    ja sa snažím už nejakú dobu dostať na moju prírodnú blond, žiadnej kaderníčke ani radšej nejdem lebo viem, že by som odišla s niečim iným.
    ja tak minule vravím kozmetičke : "tmavšie, no nie tenké, tvar taký ako mám" a výsledok- tmavé,úzke... a tá otázka, že či páči :) no už asi neprilepím naspäť :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no.. mne je ich vzdy luto a chvalim nakonci,ale raz si ich podam:DD,"ze to vyzera hrozne,ze jak mam ist takto na ulicu :DD".. haha..inak no najst dobru kadernicku ej asi problem..neviem.. mozno si otvorim maly salonik za 5 eur budem farbit o sto sest :DD

      Vymazat
  6. a mozno to bol osud, ze ta tak dogabala (ja uz neverim kadernickam, v zivote som nemala dobru skusenost) a teraz to mas velmi velmi super!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dakujeeeem.. :)) no neviem..nazyvajme to osudom teda:DD ale je pravda,ze ked som odchadzala od nej uz vela sposobov,ako to urobit horsim nebolo :D takze v pohode. tento "zasah z hora" som uniesla:D

      Vymazat
  7. tak jakože boží? neasi...:D jsi hustá. já toužím po uplně bílých vlasech, bílé obočí, prostě všechno komplet platina. ale nemám na to koule.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juuuu.. to znie dobreee! ja by som sa ale bieleho obocka bala..ale zase kebyze mam taky ksicht ( rozumej krasnu tvar) ako ty, tak by som urobila so sebou uplne hocico.. lebo by to zarucene bolo superske! :)

      Vymazat
  8. Mne toto spravila tiež moja kaderníčka - chcela som červený melír a ona omylom namiešala blond a ešte ma naň aj presvedčila. Vždy keď som sa potom videla v zrkadle, tak som sa sama seba trošku zľakla. Ale ver mi, časom ten pocit pominie, najmä keď ti všetci novú farbu nadšene chvália ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš to neskutečné. Taky jsem si říkala, lepší už ty vlasy mít nemůže. A ejhle, může!:D Jak to děláš?
    Já se kadeřnickým salonům obloukem vyhýbám. Ve 13-ti jsem chtěla učes jako cameron diaz a vypadala jsme jako ivánek. V 15-ti si nechala udělat trvalou a vypadala jsem jako odrbaný kuře. V 16-ti jsem si nechala udělat blond melír a ty pruhy byly snad širší než dálnice. Blé blé už nikdy.

    OdpovědětVymazat
  10. nejvíc ti to sluší! ale měla bys ještě ještě odbarvovat až na bílo! :D a mě láká střih jako má Miley Cyrus (kterou sem teď googlila jako mili circus abych zjistila jak se vlastně jmenuje :D )

    OdpovědětVymazat
  11. kadernicky maju svoj ehm "STYL" ktroy uznavaju nadosvetko ,cize ta prerobia na svoj obraz:DD ale tebe ide vsetko aj keby si mala nahlave salamovY MELIR.ddd

    OdpovědětVymazat
  12. Neskutečně ti to sluší!!!!! Go Blondie

    OdpovědětVymazat
  13. videla som práve fotky celkového vzhľadu u Alice ale že keď som si myslela, že oranžáda bola naj som sa mýlila - toto je naj aj s celkovým účesom !!! :) a to čo si mala na Prague fashion Weekende na sebe <3

    OdpovědětVymazat
  14. co robis! :D je to super, nerev nerev! :D si ma pobavila :) marilyn! <3

    OdpovědětVymazat
  15. :D dobrá story, taky už jsem si zažila, tak vím, o čem píšeš.. Ale máš to super, hrozně ti to slušííííí!

    OdpovědětVymazat
  16. super rozpravanie, precitane jednym dychom:)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)