instagram

neděle 21. dubna 2013

Hurá je mi 25!

HAPPY HAPPY TO ME! :)

Som o rok staršia a múdrejšia a la la la... milujem narodeniny.. milujeeeeeeeeem dospievať a plniť si sny.. ou jeeeee! môj život vnímam ako taký vlastný projekt. stále.. na rozdiel od minulého roku.. mám projekt "Silvia "( :DDD (TU) ) úspešne za sebou..
Posunula som sa presne tam, kde som chcela byť a robím presne tie veci, ktoré chcem, milujem to a ďakujem tam tým nejakým nebeským silám ( alebo komu) za to všetko..lebo je začo! (  teraz klopkám o dervo, zuby, prekrižujem prsty, plujem za seba, hadžem sol ..len aby som to nezakríkla :DD )

Mala som nádherný narodeninový deň!

Najskor výlet do Bratislavy a prvé sekundy počúvať HURTS! <3 ( aj keď taká romantika to nebola, lebo nejaké holky sa začali vpredu byť, lebo jedna strčila do druhej a pak týpek,( ktorého priateľka merala asi 120 cm aj na chodúloch ) začal do vštkých vrážať, aby jeho vyvolená videla.. to by bolo ešte ok, ak by týpeček tak nesmrdel .. proste boli tu už aj lepšie koncertné atmosfery ( a vôňe) !




po koncerte na Electonic beats nasledovalo "Happy birthday" spievanie pri ktorom som sa veľmi hanbila a tešila sa zároveň.. ale S. proste miluje pozornosť , že ano.. ( jeeej ..a takisto náhodné stretnutie s Ver, ktorá je ešte krajšia ako na fotkách alebo ako si ju dokážete predstaviť )

na druhý deň ma čakala táto skvelá akcia!!!

Módna prehlaidka novej značky ME&M ( kabátik len a len pre mňa mám už doma a je nie len superský ale naviac závidenia hodný..Paulíííí- ďakujem strašne moc!!! )  a super popoludnie v tajnej záhrade!

Ak si predstavíte raj uprostred Bratislavy, tak bol v tú chvílku práve tam.. niečo medzi nebom ( nová kolekcia ME&M sa nesie v krásnych bielych a (mentolových?) farbách... ale aj biela výzdoba, biele kvety na rozkvitnutých stromoch a biele poháriky na víno a pocit zadarmo rozprašovaných drôg vo vzduchu!

Stretla som tam drahú Melisu aj s mojim najlepším bratrancom na svete <3 aaaaa takisto ZUZ, s ktorou sme sa spoznali síce len pred mesiacom, ale mala som pocit, že je to už stará dobrá kámoška, s ktorou máme, čo to za sebou.. minimálne pred sebou ( pamätá si niekto moje Berlínske plány na júl?- ja som to myselal vážne, ženy!!!!) aaa takisto Babô konečne naživo.. bože , tá holka má asi najrozkošnejšiu tvár na svete! a rozkošné bolo po takej dlhej dobe ( prvý krát) vidieť ju v reále.. )

a potom veľa ďalších a ďalších ľudí, ktorých bolo strašne super vidieť..ach, žeby mi Bratislava začala chýbať? ooo ano... ale moje srdce patrí teraz Londýnu.. a pár ľudom v Prahe :DD

na večer som zase pádila s mamčou do Viedne.. a dnes som vlastne nič iné nerobila, len počúvala krásnu a milovanú nemčinu a moju krásnu a milovanú mamu :D, jedla zmrzku, prechádzala sa aaaaa bola štastná..
waaaa.Shtoor je proste mega miesto ..to len tak btw:D 

Ak toto bude môj ďalší rok života.. ak bude moja 25tka o tom, že budem veľa cestovať , stretávať sa s novými inšpiratívnymi ľudmi a utužovať kamarátstva, byť s rodinou, štastná, počúvať super skupiny, ale takisto chodiť na veľa fashion shows a poznávať nových návrhárov, kupovať si super kúsky do svojho šatníku a mať pocit, že moj život je naozaj blažený ako tento víkend, tak áno.. tak mi nevadí starnúť/ dospievať, ale vôbec..  

ďakujem všetkým za krásny víkend vašou prítomnosťou.. ( a teraz si idem asi pustiť nejaký dead metal, nech sa unormálnim, lebo sa mi chce z tohto môjho postu ísť ( vracať)  obliecť celá do ružového, dať kvetiny do vlasov a behať po lúke s jednorožcami.. :D )

btw. chcete vedieť aký narodeninový vinš rozrušil na mojej wall moju mamu? diky Sičáku.. :DDD TU ( milovíci HURTS pochopia ) :D


Dúfam, že ste tiež mali pekný víkend!

S.





20 komentářů:

  1. Tomu se mi ani nechce věřit, že je to zase rok.
    Pamatuju si 24.narozeninový post a teď už je to 25.
    To tak letí,
    uf

    Krásko, ať se ti splní vše co si přeješ *_*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja viem, rychlo to vsetko leti.. nejak.. ten rok je pni zazitkov a zrazu je prec :D no nic.. uvidime asky mess zanecha tento :D a dakujem za prianie!

      Vymazat
  2. ach už na skoro ráno si ma pobavila! ty si taký typ ženy, ktorú by potreboval každý do života, dokážeš zdvihnúť človeku náladu aj takto virtuálne :D

    a tiež ti prajem všetko najkrajšie :)
    a babô má dokonca ešte aj najviac milený hlások :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oooooo..aleeeee! "zena do zivota" :DDD neviem,ci som ,ale dakujem, si zlaticko! som rada,ze som ti urobila naladicku :)

      Vymazat
  3. velmi pekny post! nabity dobrou energiou a krasnymi fotkami. Vsetko najlepsie k narodkam zelam :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten opis koncertu hurts si zabila,zato JA SOM MALA NAJLEPSI VYHLAD,EšTE aj ružu som chytila,no akože HURTS..A THEO aj lavju aj prav ju aj všetko...zamilovana som do neho:D a tiiež som ta rada stretla :))dufam ze ti nasa narodeninova kvapka vodky v tom drinku co si uz mala chutila :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vies, ze ta narodeninova kvapka bola prva vodka v mojom 25 rocnom tele! takze odteraz si pri vodke vzdy spomeniem na teba.. neviem,ci to je nejak mega romanticke :DD ale rozhodne to bolo superske ta vidiet ! <3

      Vymazat
  5. jee jasné, že pamätáám! Len som nevedela, ktorý to bol presne víkend, tak som si v diáriku zaškrtla rovno dva. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hahaha..ked uz tak uz ! no musime to naplanovat este vsetko paradickovo! aby sme stihli ,co najviac fashion shows aaaaa bicyklovania po Berline !!!<3

      Vymazat
  6. miluju tvůj positivní přístup krásko! :)

    OdpovědětVymazat
  7. super post! :)
    tvoj blog som objavila len teraz a je skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. nadherny den to bol,draha aaaa zda sa ,ze ta ohladne kabatiku budem kontaktovat este! ;) vela ludom ( vplyvnim :D ) sa paci :)))

      Vymazat
  9. juj! happy b-day, ty opica krasavica <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo...draha! skoda,ze tu zajtra nebudes na tu malu party-posedenie..ach.. no .. tesim sa na nase dalsie videnie sa :)

      Vymazat

you make my day! thanks :)