instagram

pondělí 15. dubna 2013

Living healthy

Od posledného príspevku ubehol mesiac..A chvalabohu sa za ten mesiac aspoň čo to udialo.
Vlastne ono sa stále niečo deje, že ano?

Medzitým som si zadovážila asi najväčších pomocníkov na chudnutie... ( moja obľúbená jarná téma:D )

Mixér- ja si pamätám ako moja maminka ma vždy nútila rozmixovávať všetky veci do koláčov a blbinky. Ale akonáhle máte vlastný ( ponorný) mixér..wuuuuu..jízda :D hlavne dietová!
pomixovať dokopy a výborné smoothie je na sveteeeeee

Táto dieta sa volá baby diet a spočíva v rozmixovanej strave.. ktorá by mala vaicej zaplniť váš žalúdok,ako tá normálna, takisto by ste mali byť skôr sýta a podobne.
Mňa to bavilo prvý týždeň, lebo som sa doma hrala na vlastnú prevádzku shake-ov, smoothies a podobne.

Raňajky- každé ráno v rámci mojej "diety" začínam rovanko: velké super vitamínové raňajky. Kto ma followuje na instagrame ( @sylviavdhaupt) už musí mať toho občas asi aj dosť:D
Základ tvorí nízkotučný biely jogurt +bebe dobré ráno+ babániky +čučoriedky + kiwi atď.




Zdravé jedlá... - blížia sa moje narodeniny, takže sa zase zamýšlam nad prvými krémami proti vráskam a tým, čo do seba pchám. V McDonalde som nebola ani nepamatám..namiesto toho si ulietavam na avokádových receptoch;)

Varím v hesle "I kiss better than I cook" ale aspon je to homemade :) 



A nakoniec táto voda, ktorú som kúpila v Bratilsave v nejakom bio obchode pri busovej stanici. Je teda docela drahšia ( veľká stoji asi 50 eur a malá 25) a kedže neviem, či to bude naozaj fungovať.. mám malú.

k vode " Neera" sa prisype toto korenie a potom uz clovek zazracne chudne :D 

Budúci týždeň sa asi teda ukáže či funguje. Zatial sa mi do toho moc úprimne nechce, lebo vlastne celé dni nič nejete a nepijete iba tam ten zázračný " gumi džús" :D
Na vode je  napísané, že ak máte hlad, napijete sa proste znova :DD hahah.. skvelá rada.
No tak uvidíme kto z koho..či ja alebo voda.

A čo vy ? zaoberáte sa tým,čo jete? odkial veci pochádzajú, či sú bio, skúšate nové a podobne? Som zvedavá!

btw. zistila som hlavne, že ak raz človek začne žiť zdravo, je to hrozne návykové! :)


12 komentářů:

  1. o svou stravu se zajímám, jsem veganka (ale ne moc zdravá :D),takže jsem si teď dávala jarní raw detox..a mixér je také mým velkým pomocníkem, ořece si nebudu kupovat smůzí mejkr žejo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. budem mat 25 a nejak ide ten metabolizmus trosku pomaly.. a chudnem predsa do plaviek :D ako kazdy rok :DDDD ale hlavne si myslim,ze je dolezite evdiet,co do seba clovek pcha a to je jedno v akom veku :)

      Vymazat
  3. Silvy dneska jsem zrovna koukala na tvůj blog, že jsi dlouho nepřispívala a je to tu :) :D Telepatie asi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlataaaaaaa! <3 <3 <3 tak to si ma velmi potesila! budem sa snazit castejsie ;)

      Vymazat
  4. http://www.neera.sk/ odporúčam prečítať pred tým ako začneš, ale na toto musí byť fakt človek s tým vyrovnaný a odhodlaný to urobiť, ak ti ide o pomalý metabolizmus, neerou si ho rozhodne spomalíš ak potom nezmeníš typ stravovania.. a jojo efekt zaručený... ja som neeru držala minulú jar a po tom všetkom som sa cítila strašne fajn a chytila som doslova druhý dych... len treba byť s tým fakt vnútorne vyrovnaný lebo to nezvládneš fakt prvý týždeň je boj naozaj, ale potom ten pocit po tom všetkom.. aj obyčajná ryža chutila úplne inak :)) odporúčam ale veľmi citlivo s tým narábať lebo sa dá s tým veľmi rýchlo ublížiť... držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeej! super! diky za tip!!!!! paradicka... :) no to malinke balenie vydrzi tak 3 dni a takze potom uvidim,ci sa do toho pustim dalej..ale clovek do seba aj tak pcha viacej veci, ako normalne potrebuje telo.. takze si myslim,ze aj tie 3 dni budu na zaciatku pre telo trosku sok.. ale zato moc fajn... teda apson ja to mam tak,ze cim viac jem, tym viac jem :D tak snad to plati aj naopak :)))

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. este nepijem :D neviem sa furt odholat :DD ( hlavne budem mat narodeninky a tam bez kolaciku.. waaaa..neviem no :D )

      Vymazat
  6. juuu úplne podla môjho gusta toto! a super napísané, pobavila som sa :) ja do bio obchodov chodím rada, mám i svoje obľúbené :) musím už ísť, chúťky si mi spravila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlataaa! no ja dufam,ze mi tento postoj ostane :D jest zdravo je vlastne strasne fajn.. clovek mysli na seba, robi veci pre seba.... nejak mi to pride prirodzene..este sa naucit verit poriadne..a bude :)

      Vymazat
  7. wau, ja by som nemohla žiť na kašičkovej šťave. mám síce rada jogurty, koktejly a rozmixované ovocie a veci podobného typu, ale nemohla by som to jesť každý deň. chýbal by mi ten pocit, keď zahryzneš do poriadneho kebabu, alebo si dáš dobré pečené kura a proste to ješ zubami ako jaskynný muž po návrate z lovu:D (okey, nechala som sa uniesť)

    www.70sukienmala.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)