instagram

úterý 11. března 2014

Czech Grand Design

Túto nedeľu bolo odovzdávanie Czech Grand Design ( očividne česká cena za design :D ) aaa ja som bola vrámci Fashion MAP pritom tiež. Stavovské divadlo a kopec ľudí cez umenie, fashion, design, divadlo atd atd.. proste radosť pozerať. (Vidieť ste to mohli aj vy, ak ste si v pondelok zapli ČT art).

Celé odovzdávanie cien sa nieslo v duchu gréckej mytológie, čo ma nesmierne bavilo. Bohovia, hrdinovia, Olymp, habity.. ooo ano .. to je niečo pre mňa. 

Na Czech Grand Design sa udelujú ceny za viacero kategórií a medzi nimi aj cena pre módneho designéra roku.. neviem, ako moc sa orientujete v českých návrhároch vy.. aj keď čím ďalej, tým viac si začínam myslieť, že poznať aj domácu tvorbu patrí proste k všeobecnému prehľadu.. hlavne, ak sa o módu chce človek naozaj aktívne zaujímať.. V najužšej nominácii bola Hana Zárubová, Jakub Polanka a Monika Drápalová. Ako to dopadlo si môžete prečítať tu ;) 

Ja len dodám, že som mala na sebe šaty od Odivi, (mladá česká značka), ktorú mám strašne rada ale pochvilke som zistila, že by som potrebovala do tých šiat trošku vyrásť.  Takže na after party mi ich Pavel Brejcha z PBL Prague hezky uviazal a išlo sa na tanečný parket... ( nehovoriac o tom, že moje topánky boli už dávno vymenené za balerínky, lebo by som to inak nedala :D ) domov som prišla ráno- unavená a spokojná.. TU ;)


Tak pár málo fotiek z Czech Grand Design.. inak ďakujem Kura beznohy za foťák a prestávam kritizovať fotografov..mne to docela nešlo :D




















btw. poriadne si pozrite, čo má na sebe Anit z Fashionbooku, lebo zachvíľku to budete chcieť všetci ( a takiež budete môcť mať ;) ) ...ja som pre tie naušky umierala. 

1 komentář:

  1. zaujímavo napísané :) rada by som to videla na vlastné oči, lebo už len z fotiek to vyzerá na príjemnú akciu so zaujímavými ľuďmi :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)