instagram

čtvrtek 6. března 2014

H&M SPRING

Tak dnes nastal deň D - teda hlavne ak 1. čakáte na nové kolekcie 2. máte radi H&M a 3. ich video tej najnovšej ste čekovali dopredu mega veľakrát, rovnako ako ja a už chcete mať tie kusy doma.

Od predstavenia ich jarnej kolekcie ( na ten super truper event sa môžete pozrieť tu. bolo to zlaté - však ako každý event, ktorý HM u nich v showroome robí!) som sa nevedela dočkať! 

Takže po práci, po škole alebo neviem, kde ste pekne nacupitať v Prahe do Myslbeku a takisto v  Bratislave, kým vás niekto (ja) nepredbehne!  Hlavne tie kožené budny <3 !

Inak fotenie bola docela haluz. Strašne ma v HM-ku potešili, keď sa mi zlatíčko Ivan ozval, že by som mohla s nimi stráviť jedno predpoludnie a trochu sa vyšantiť v bazéne. Také fotenie v baznéne však ľahšie vyzerá ako sa urobí. Kedysi som pozerala nejakú časť Germany next top model a strašne tie 16tky z gauču komentovala, ako je možné, že sa nevedia sakra potopiť pod vodu.. 
(rovnako ako som kedysi komentoval a baleťákov, že to by som zvládla aj ja a podobne :D ehm... Okej:D )

Okrem Vendy, ktorá sa o všetko postarala a nosila uteráky a bola úplný poklad a Ivana Kašši prišla aj Pauli, ktorá urobila skvelé backstage video a ja som sa zatial snažila neutopiť sa/ tváriť sa normálne a pritom obdivovala totál nasadenie Nežnej.. ( ooo.. môže byť Bambi tak krásna ženská? ( o áno môže :) ) 
A  ďalšie si môžete pozrieť napríklad na Fashionbooku blogu Bambi alebo na FB Ivana Kašši, ktorý to samozrejme celé fotil. <3 






3 komentáře:

  1. Teda vy a video, co natocila Paulina je stokrat lepsi nez oficialni Haemkovsky lookbook!!! Jste uzasne! A ackoliv me H&M posledni dobou dost nastvava, tak teda par vecicek me zaujalo (radujte se marketaci) <3
    A zrus si prosim konecne to bezpecnostni overovani u komentaru! Je to hrozne otravne :*

    OdpovědětVymazat
  2. ty si tak fotogenicka :) velmi pekne su tie fotky a o videu ani nehovorim <3
    mne sa tiez dobre komentovalo na Germany next topmodel a aj doteraz sa mi, keby som ale mala robit to co oni tak by to bola skor komedia/parodia na modelky :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)