instagram

čtvrtek 28. dubna 2011

BZ Bday!

Kto nebol v utorok v Lucerne, tak vam poviem, prisiel o poriadnu žúúúúrku, takže nabudúci rok napraviť! (Moja kamoška Vlada sa skrz to ťahala až z Blavy, nakonci večera za mnou prišla,že niekde nechala pohodenú tašku a že nič nemá..prachy, doklady, šminky , blbé..ale stáva sa.)  

Bandzone narodky sú  vlastne už "proslulé". A mám pocit,že za poslednú dobu aj jedna z najväčších a najlepšie urobených party v Prahe. Ja som si to teda poriadne užila. Už o 7večer čakám pred vchodom, na rozdiel od iných ludí sa však dostávam dnu pomerne skoro.. :) Môj S. ma ťahá dole schodami, miestnosť úplne prázdna. Za hodinu tam uz bolo okolo 400 ľudí a do konca noci sa kapacita Lucerny proste naplnila,takže pár "gratulantov", ako napr. speváčka Debbi ostalo vonku.

Bandzone narodky sú tradične aj oslavou Majkláča a S., takže som doniesla pre drahého aj malý darček s ktorým mi pomáhal poklad Lukáš. :)

Photos: Kura beznohy

s Lukášom sme mali pri fotení kopec zábavy. Teda predovšetkým sa dobre bavil on na mne -predpokladám. Vobec som netusila ako mi chce "napchať" tú ružu medzi nohy..(ano ono je to ruža aj ked na tejto fotke to asi tak celkom nevyzerá :) ) Fotografovia občas vidia veci inak. Nakoniec tam držala lepiacou páskou(!!), čo asi neznie niejak vzrušujúco,ale myslím,že sa to docela vydarilo. Hlavne ste mali vidieť výraz S., ked si otvoril darček :DD ( ja som inak hrozná hanblivka :) )


Kedže dorazila aj Verča a moja amazing friend M. ( Kurabeznohy) celý večer bol o to krajší!
Kurabeznohy však všetko fotila,takže zjavne ostane ešte chvílku mysteriozna-ale moc jej dakujem za fotky!! Sorry,ze ich nemám z toho super večera viac,ale proste to bola príliž dobrá párty len na fotenie sa( museli sme si predsa  takisto urobiť čas na Cuba Libre :) )



S.

nádherná Verča


v ten večer som okrem iných spoznala takisto dalšiu blogerku Alenku, ktorá je neskutočne krááasna!

:D


3 komentáře:

  1. ziiijes vo svajcii????
    Ci samyyylim???

    OdpovědětVymazat
  2. mě nějak úplně nepochopitelně unikl tenhle příspěvek! :-o
    fotka super! ;)
    teda děkuju, já se pýřím! a nechápu že jsem tě taková celá veselá nevyděsila :D byly jsme tam zkrátka tři největší roštěnky široko daleko! 8-) :D
    a na ty trenky jsem si vzpomněla až když jsem viděla tuhle fotku :D
    jo a ten večer jsem tam ztratila usb, baterie, par kosmetickych blbustek a moji oblibenou tasticku a kdovi co jeste.. :(
    ale přesto se už tak těším na příští bz narozeniny!!! :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)