instagram

středa 31. srpna 2011

Ich bin ein Berliner!

Dúfam, že ste si letné dni užili ako sa patrí! Ja som predposledný víkend strávila náramne dobre! v Piatok po práci ( kedže teraz sa môj aktívny život zjavne delí na obdobia pred prácou a po práci) som nasadla na prvý bus do Berlína a o pár hodín už z metra čumela na moju obľúbenú Alexanderturm! Všetko v Berlíne vlastne nayývam slovami " moje" a " obľúbené". Asi preto,že to je moje najobľúbenejšie mesto :DD

Božská Eva sa sem rozhodla presťahovať, takže mám o jeden dôvod naviac, prečo v piatky po práce zdrhať a v autobuse si opakovať nepravidelné slovesá z nemčiny :)

najlepšia citronáda na svete!

fruštukujeme :D


ja a môj bickáč Arturo

Eva a jej bickáč Lenin

netuším, akos a tam ocitlo moje meno.. strašidelnejšie je, že to vyzerá na môj rukopis :D

nevedela som si vybrať- Barbie či Dinosaury?

haha..myslím ,že dosť výstižné!!

môj tátoš- 10 eur na deň

v Kreuzbergu človek nájde naozaj všeličo a všelikoho


Kedže do Berlína chodím pomerne často ( polku minulého leta som vlastne strávila tam), nie som už ten klasický turista. Preto som všetky " Sehenswurdichkeiten" opomenula a v sobotu sme si urobili s Evčou cyklo túru po Kreuzbergu..strašne skvelá štvrť!!!

Kauf dich Glucklich!

neskutočný interiér

zamilovala som sa!

mmmmm..wafle waflee waflickyyy

chutnácke hajzlíky

taškové dilemy v Mauer parku

Druhý deň sme s Evou strávili raňajkami v mojom vlastnom waflovom nebi. Kaviareň Kauf dich Glucklich  v Prenzlauerbergu je žúžo! Kebyže môžem( a nepriberám z toho) chodím tam na wafličky každý deň z Prahy aj peši! Je to presne taký druh kaviarne, ktorý by som si raz neskutočne rada otvorila.. Vintage nábytok k tomu zmrzka, dobrá atmosféra, wafličky, káva a vínko! Plus si u nich možete vypočuť CD-čka ešte neobjavených nemeckých kapiel !

Ak sa do Berlína vyberiete v letných mesiacoch určite by ste mali zájsť aj na blší trh v Mauer parku. Ja som si tam už druhý rok kúpila neskutočne dobrú tašku - kožená za 15 eur!! okrem toho sa tam dá cena krásne zjednávať.  Takže okrem super vintage kúsku máte radosť aj z dobrého "dealu" :)

Ach, Berlín je proste boží. Preto sa neviem dočkať až dokončím školu a budem si raz mocť povedať :
" Ich bin ein Berliner! " :)

čtvrtek 25. srpna 2011

Baywatch party


Odkedy chodím do práce nemám čas fakt na nič, čo je asi vidieť aj na prispievaní, resp. neprispievaní na môj blog,že ano? Slubujem však, že do budúcnosti sa mienim polepšiť!!!
(Dávam si záväzky :)))

Kedže práca ( v mediálnej agnetúre, kebyže..) je dosť vyčerpávajúca, niekedy som rada, že som rada.. takže aj môj spoločenský život je na bode mrazu! (A to práve ked začalo byť vonku tak kráááasne!)

Pred tým ako som však so vstávaním na určitú nekresťanskú hodinu  a dospeláckym životom plným peňazí  (teda prácou) začala, stihla som doma s drahými urobiť jednu veľmi fajn párty... Myslím, že vzhľadom na to super počasie je docela tématická! Welcome to Baywatch party!!







Pameline melony :)




podavali sa aj "hobbyho houbicky" alebo "Mitchove koule"







Správny Lifeguard musí byť vždy pripravený- barle ne barle!









neděle 14. srpna 2011

trochu Hrozna

Napriek tomu, že som prišla na celý víkend na Slovensko, festivalovému vyžitiu v Pieštanoch som venovala len jeden deň. ( zato veľmi krásny deň)! Konečne po dlhej dobe som bola s mojimi drahými z Bratislavy, počasie vyšlo až magicky a k tomu Hurts!! Čo viac si priať :)
tie slamové ležadlá som žrala!

kura beznohy s jej" miláškem"!


obchodíky a čačky mačky


toto bola nákupná taška :)


yummy :D




plán kapiel

Sabina, Miška a Izabela

sestry

Hurtsssssssss!!
haha.. tolko moje fotiace umenie :DD

Tí, ktorí ste Grape tento rok nestihli, určite sa tam nabudúce vyberte.. oproti Pohode je to malý až taký rodinný festival s veľmi milou atmosférou, vstupné bolo logicky omnoho lacnejšie a síce to asi bude znieť ako paradox, kapely ma na tomo festivale bavili oproti Pohode takisto omnoho viac! Po dlhej dobe počuť PPE, Swan bride a spomínaných Hurts! ach..  v sobotu sa k tomu pridali the Wombats ( ktorí budú mať inak koncert aj v Prahe 27. Novembra) a Marina and the Diamonds. ( na túto slečnu si budem musieť ešte počkať). Dúfam, že aj vy ste mali pekný víkend :) S.