instagram

neděle 12. února 2012

V day is comming! watch yourself!!! :D plus par tipov


AAAA je to tu zase!mám jednu dobrú a jednu zlú správu! 

  • tá zlá je , sviatok všetkých zamilovaných nás neminie ani tento rok !! 
aké klišé.. pamätám si ,ako sme na základnej škole mali takú tú Valentýnksu poštu .. samozrejme mi nikto nikdy nič neposlal.. vlastne ani na strednej..ale to je už  iný príbeh ( vysvetlujem si to tým,že som bola na tých pubertákov príliž dospelá a  cool :DDDD bola som prvá ktorá mala klúčenku na krk v cele hiphopovej trnavskej komunite :DD a vedeli ,že môjmu bboyovi ( breakdancovému týpkovi) proste  nemohli konkurovať.. na niečo to proste hádzať musím :)  aaa pubertaaa a zlý vkus.. chýba mi to!)

  •  tá dobrá je, že je to fajn zámienka poriadne si tento utorok užiť a venovať (minimálne sebe) niečo milé.

s S. si tento rok urobíme Valentýna trošku inak .. a to až 24. ked sa budeme potácať opitý uličkou Essweare v Mnichove a hovoriť si, že ten koncert Justice bol fakt dobrý :)mne sa to zdá viacej ako romantické :) 




ak však patríte medzi tých , ktorý už odpočítavajú dni mám pre vás pár tipov, ako tento deň ozvláštniť!

1. kebyže  mienite svojmu drahému dať ako prejav vašej sladkej lásky niečo výstižné.. skúste tento rok namiesto Milky ( aj keď tá fialová kravička v reklame je fakt k potutlkaniu! ) niečo originálne!


Ja som nedávno objavila túto cool dobrotu.. Roz bí jim se! ( takže S. ak to predsa len čítaš a nechystáš postel plnú ruží, romatickú večeru, mexickú kapelu, ktorá mi príde zahrať do práce,alebo požiadať ma o ruku.. (haha..just kidding, soooo kidding :) chcem túto čoko, vole! )

stojí asi 460 koruniek, čo je síce za čokoládku trochu vela :/, ale ak by ste ju chceli zadáča a vyťažiť z Valentýna aj nejaký fashion kúsok pre seba.. je tu jedna možnosť! :)

2. Win win možnosť ( čoko a botasky). môžete čeknúť TU


pamätáte si,ked sa všetkým teniskám hovorilo botasky??:D
Lebo ja áno ( aaaaaach, tá nostalgia) , takže ma veľmi teší, že táto tradičná česká( možno trolinku aj československá) značka znova rozkvitá a držia sa jej nového pôsobenia samí cool ľudia!) 


škoda, že takéto ponuky nie sú každý deň.. niekedy by sa mi napríklad docela hodilo, ísť si kúpiť nové tričko a dostať k tomu napr. opalovací krém v lete. alebo zubnú pastu.. v čase núdze,ked som ešte bývala s holkami na byte v bratislave, by nám pri každom nákupe hoci i riasenky alebo nohavičiek bodol toaletný papier :DD ( bolo nás 5 na byte.. no :DD ) 



Tu je ešte malá ukážka botasiek.. haha.. to slovo zbožnujem :)
 








3. ak máte chuť na nejaký netradičný zážitok.. objavila som docela dobrú stránku, kde sa dá objednať takmer čokolvek.. takže ak si na Valentýnovi fakt zakladáte, skúste mrnkúť SEM,( je to stránka plná netradičných aktivít, ktoré sa dajú kúpiť)  možno vám to pomože a niekoho potešíte:)



4. stále prebieha môj vinatge Berlínsky giveaway:) TU

6 komentářů:

  1. ja sa budem 23 potácť po viedni! žustis nahradí všetky valentíny! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeej! ides?! cool.. my sme prave tam chceli,ale zevraj uz neboli listky( alebo to bola len S.-ova zamienka ako am dostat do Mnichova:DD )ale tesim sa mega mega.. tak ich 23. pozdravuj,ze taka ryšavá v prednom rade sa ich uz nevie dockat:) a uzi siiiiiii :)

      Vymazat
  2. ja to nejako vážne neberiem, v podstate ako zámienku na to aby sme obaja dostali darčeky :) a som asi jedna z mála žien /dievčat, ale keby som dostala ružu tak by priateľ bol od nej asi riadne dopichaný, celkovo kvety môžem tak na lúke.
    a o čokoládke som už počula.

    OdpovědětVymazat
  3. Kolko si nam dala tipov :-) U nas to boli kvety, ktore ma proste dostanu..vzdy.. nesmrtelna klasika no ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Interesting post! I really like your blog and I follow You and I hope You like my blog too ♥

    owlspassion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)