instagram

úterý 27. března 2012

Childhood memories


back to the basic
Spomienky a predsavzatia.. to su momentalne jedine veci ,co mi stale dookola idu v hlave.. citim sa ako velmi mlady starec... resp. mlada stara zena???

ako teenagerka som si robila starosti nad samymi hlupostami.. a ked budem mat raz 30 asi aj toto obdobie mi pride v skutku nie az tak vyznamne.. no mozno naopak.. netusim.


tu mam tak 13? btw..prirodzena farba vlasov:)
 V kazdom pripade viem, ze ako velmi sebestredny clovek sa casto zaoberam sama sebou.. chlacholim sa, obcas sa aj pekne polutujem, ze ako  "Silvusku milacika" ten zivot bije.. ci uz sa jedna o nedodanu velkost 34 v HM ( ah, ano..zivot je pes..co vam budem hovorit :DD) alebo pracu,ktora ma nebavila.. vtedy si rada predstavujem. Predstavy su super vec, lebo vas utvrdzuju v tom, ze vsetko bude uzasne,ale este kvoli nim nemusite ani hybat prstom..( co je vlastne este uzatnejsie..:D) staci si predstavit..a je to.. konanie pocka..

A tak si zijem vo svojom bla bla bla.. az nakoniec sa stane vec, ktora vas zasiahne. prevrati ( aspon na chvilku) vas hodnotovy rebricek, otoci vase nazory, zmeni strukturu vnimania a ukaze vam ako nepodstatne a obycajne zijete.. zijem?

Pred par dnami mi zo zivota odisla osoba, ktoru som milovala tak,  snad ako jednu z mala ludi.
 ... a co je najdolezitejsie- dovolovala mi pozert Ninga korytnacky aj ked mamina bola proti, robila priserne mastne rezniky, bola platonicky zamilovana do detektiva Dericka,ujizdeli si so mnou kazdy tyzden na Repete... ( postkomunistcky program s "modernymi" pesnickami.. vacsina spevakov, rovnako ako aj sarmantne vokalistky, budu uz urcite po smrti) a nechavala v noci  kluce na tajnom mieste v predzahradke, aby som nemusela preliezat plot, ked som sa vracala z miestnych party, z barov....

Silvik

Bolo to krasne obdobie.. nie len detstvo ale aj puberta, gympel, moja prva laska, moja Funna, diskoteky v Selpiciach, kradnutie kukurice v poli, cestovanie na nakupy do Rakuska o 6 rano s maminkou a vecer pozeranie Dericka stale dookola s mojou babi.

pamatate si na svoju prvu lasku vy?
Milovala som svoje detstvo..  mala som ju! bola to uzasne silna zena..ktora mala najkrutejsi zivot ever.. Ked sa opijem mam nutkave  tendencie ho vyrozpravat, kazdej osobe ktora nema dostatok vole prerusit moje rozpravanie a odist bavit sa. Vascinou par ludi odola, ale niekto to vzdy schyta:D vopred sa ospravdlnujem...

moja milovana Funnka
 takisto sa ospravdlnujem vam za moju (ne)diaktritiku..som prave vo Viedni ( preto na kompe nie su nase makkcene a dlzne a tak) a o par minut cestujem do Bohdanoviec.. pohreb mojej babicky.. vsetci strykovia a tety a bratranci a sesternice a rodina z Oravy a miestny zvedavci.. bola tym poslednym co ma k Bohdanovciam putalo.. co ma putalo k minulosti..toto obdobie je fakt zvlastne.. neviem..zivot je divny.

rodina:D

Ale mozno to tak malo byt . Moje hodnoty sa... hm..prehodnocuju.. a myslim, ze bolo na case. Moja babicka mi vzdy hovorila,ze nebud "hej pockaj.." tak sa budem snazit.  :)


10 komentářů:

  1. Krasne napsane, i kdyz nostalgicke a logicky smutne. Vim, jak se citis, temer kazdy z nas si necim podobnym projde, ale vzpominky, ty jsou ojedinele a jen nase. Drz se <3

    OdpovědětVymazat
  2. Před rokem jsem procházela tím samým... :(

    OdpovědětVymazat
  3. miluju takovýhle fotky... sama jich mám plno a jsem vděčná rodičům, že mě tak často fotili. parádní snímky... bohužel, i já si s některými fotkami spojím smutné události nebo si vybavím, jaká nemilá atmosféra v tom období panovala, ale to už je život. jsi statečná, že o tom mluvíš...
    Přeji Ti, ať máš před sebou jen samé krásné !

    OdpovědětVymazat
  4. na tej tretej fotke. to je tvoj usmev.
    uprimnu sustrast, jedneho dna budete znovu spolu.

    OdpovědětVymazat
  5. dakujem vam, ste vsetky moc moc mile! bol to divny zazitok...:/
    ale babicka by bola spokojna..bola hojna ucast :DD to by sa jej pacilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. jeejda to je uplne super članok, mam rada taketo nostalgicke :)

    OdpovědětVymazat
  7. krasnej clanek a moc krasny fotky!)))

    OdpovědětVymazat
  8. jsme nove fanynky !
    Právě u nás na blogu probíhá GIVEAWAY!
    Tímto Tě srdečně zveme a budeme rády, když se zůčastníš!
    Snad Ti bude přát štěstí :-)
    http://handbagforladies.blogspot.com/2012/03/g-i-v-e-w-y.html

    OdpovědětVymazat
  9. Jů, to je rozkošné! Moje první Láska stále probíhá, tři roky. Pamatuji :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)