instagram

úterý 5. června 2012

Berlin: RANDOM

Som štastná a je to poznať :D zajtra ma čaká prvé fotenie v mojej novej "práci" .. je to vlastne prax.. ale platená.. :D s názvom pozície Shooting assistentin/Styling.., kde počúvam non stop nemčinu ( najsexy reč sveta:DD..just kidding..ale pre mňa je:D ) a  medzi zlatými ľudmi .. v Berlíne..aaaaa čo viac si priať:DD 
Takže toľko moje závratné novinky.. Keď už som v tom Berlíne je asi načase ukázať vám z neho pár fotiek mojimi očami :)) Enjoy:)))




 automat, kde sa fotím tak vždy po pár rokoch! prvé fotky mám odtialto ,keď som mala 18! dalšie 22.. snáď pribudnú nejaké aj tento rok :)

Svet je malý.. a tak sme sa s Tonbogirl stretli zase po roku.. :) a bolo to viac ako milé..Je to hrozne inšpiratívna žena.. chvílku s ňou a máte pocit, že musíte aj vy niečo dokázať... usporiadať si život a vyzerať minimálne tak happy- síce unaveno-ale moc spokojne a štastne z práce ako ona.. Fakt by ju mohli dávať ako príklad.. minimálne pre mňa to bolo moc krásne vidieť ju znova, pokecať, nechať sa inšpirovať :))


Liebe.Freiheit.Alles. Viem,že rok 2012 bude rok mojho Berlína a takisto som si istá, že aj mojej lásky. 


A týmto metrom sa trošku v dobrej nálade vraciam z Kreuzbergu do Prenzlauerbergu .. každýýý volný deň
 Prosííím.. prosííím..chcem už prvú výplatu.. alebo žeby som začala šetriť a stihla si tento rok urobiť rok snov .. a dala aj NYC? hmmmm.. v obidvoch prípadoch si viem predstaviť ako by sa mi tieto zlatíčka moc hodili!!!

Moja nemecká obdoba "Jarky".. poznáte ten nanuk? to bol vždy moj oblúbenýýý.. aaach.. sedieť u babky v Bohdanovciach na záhrade, mať zase 14.. najhoršie starosti, čo si obliecť na hiphop párty a nadžgávať sa "Jarkou" :DD

 Fotka spred 2 týždňov.. tak asi fungovalo no... ( mala som si zobrať ako správna "Slovač" všetky.. keby som vedela, aké to bude fajn:D )

Moj projekt :DDD No nevyzerááá mega dobre? Dnes som akurát čítala , že Berlín je presne mestom,kde sú lepšie vyzerajúci chlapi( akože oblečko plus ksicht) ako ženy.. hm.. to klído pído berem a odporúčam :D


Berlín je mestom sekáčov.. možno ak by ste chceli urobím vám menší zoznam ,kam sa fakt vyplatí ísť si zablbnúť  a pár eur tam nechať!


Kauf dich Gluecklich je epizoda  sama o sebe.. ale o tom niekedy nabudúce! Ja len, že neni nad to začať deň skvelou waflou :D


Zdravíííím!!

S.

EN: I m happy, more then that! Berlin is amazing city, with a thousand and thousand of good looking guys.. ( it s like a Sin City, everywhere!!:D ..ehm.. sorry, this is right place , where to be right now,  when u are single or just want to find a reason why to be probably.. :D) 

Another reason , why I m so satisfied it s my new "Praktikum" titeled " shooting assintentin/ styling" and tommorow it s our first shooting day, so I m more then excited! I can feel that this year gonna be better , that I even knew before! And I m thankfull.. I m gonna be probably even more, if I have money for that amazing white sandals.. but one cant have everything, I guess..

S.

10 komentářů:

  1. to je tak super článek!
    a jako - chci s tebou fotku z automatu! Tombo je fakt super - já se s ní potkala v Paříži :D ty boty jsou fakt super ale ny taky! a ještě - já si z podobné nabídky vzala COURAGE a fungovalo to! a je to fešák a vafle miluju :)
    (sem uplně měla potřebu reagovat! :) )
    chci za tebou přijet!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ok. Prid!:D na cely mesiac mám volný bytík.. takže si vymysli kedy!a ja si ťa pridám medzi ostatným do diárika! nežartujem :))) budem moooc rada!

      Vymazat
  2. niee úplne ma prepadá najväčšia závisť :D
    ja chcem ísť do Berlína :( a tie fotky sú skvelé.. vytvorilo mi to úplne krásnu atmosféru a chtíč!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. nemcina naozaj JE najsexi rec sveta. =)

    OdpovědětVymazat
  4. AAAAAH, uplne nejlepsi, hrozne mi to zvedlo naladu po ranu. V Berline jsem byla, nejak extra me nenadchnul, ale za okolnosti, za jakych jsi tam ty, to musi byt neco uplne jineho a mega super! Moc stesti do noveho jobu a uzivej! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo, to je pecka! Jsem se namlsala a chci víc a víc fotek a psaní a víc Sylvievonderhaupt! Chci jíst nanuky, vafle, koukat se po německých fešákách, nechat pár euro za ošoupané boty a chci bydlet celej měsíc ve tvým volným bytě! :-***
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. najsexy reč sveta!!!!!!!!!!! TOMU VER! :) ah ty sa mas ze tam si a mas hentake ''projekty'' :D je super! ah, taa laska <3 ktovie ci uz ked v Berline maju najkrajsich muzov, ze ci su aj dobri a nelamu len srdiecka :O

    OdpovědětVymazat
  7. ešte pár takých postov a seriózne sa vyberiem za tebou do Berlína :D

    OdpovědětVymazat
  8. mam chut nasadnut na najblizsiii vlak a ist za tebou! hnusne skuusky :( ale gratulujem k praxi-praci :) ja som vravela ze si sikovnaaa ;)

    OdpovědětVymazat
  9. ooo ♥ to sa teda tesim, ale ja robim asi dost vela chyb :D

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)