instagram

úterý 31. července 2012

Sorry kein bock auf deine story! ( Vztahy bla bla)

Verím v to, že ľudia sa menia a je to hrozne dobré.. ja sa mením a to je najlepšie.. ( pre mňa:D ) ..
Nemecko, práca, sloboda, pocit naplnenia a toho, že všetko zvládnete samy..( ok..samy, a s vašimi ľudmi okolo)..  to ma zmenilo..Berlin mi ukázal niečo z toho,čo sa vo mne skrýva, to ako rýchlo sa dospieva.. už nikdy nebudem rovnaká a vždy sa budem chcieť vrátiť.. okrem toho sa mi docela začal meniť vkus.. aaa..love that SHIT! ( nie nie..nebojme sa.. moja láska k Nemcom ostala bez poškrvny)

menim sa pomaly, občas to bolelo a občas to bolo jednoduché,... "Projekt Silvia" je u konca(TU).. resp. dovršuje sa... piercing do nosa?:D a oddych..bol to naročný pol rok premeny.

Mám 24 rokov a som presne takou akou som vždy chcela byť.. :) neviem..zjavne z toho majú pocit aj iní ľudia..

Minule som tak radila jednej znamej.. mladšia..skor malinkatá.. a chcela odo mňa pár múdrostí. :DDD hahah.. treba mať také kamarátky.. zvyšujú sebavedomie:D

Ano radím vo vzťahoch rada, aj keď sama so sebou si neviem rady:DD..ale veď to poznáte:D


Takže ak raz budem mať vnúčatá a budem sexy múdra babička..(alebo ak by niekoho z vás  zaujímalo, čo rozhodne nerobiť v budúcnosti..) tu je mojich pár rád.. vnučkám ich bude vštepovať od narodenia..budú to najlepšie holky na svete!:D A ak máte vy nejaké rady, čo a ako vo vzťahoch, s chlapmi or WHAT ever.. som samé ucho!:)

Sebavedomie, sebaúcta, samostatnosť.. -alebo v podaní mojej babky: " nebuď hej počkaj" :D ak sa budete týmto riadiť, nikto sa k vám nedovolí správať zle..

1. Povesť..alebo naivné blbky, čo si myslia, že cez postel dociela vzťahy.... je mi ich skor lúto.. ok..ak máte 16.. tak máte na také hlupostičky právo..asi aj 20..ale potom sa jedná už fakt iba o hm.. naivky..ktoré si nevážia samy seba a zjavne nemju iné, čo ani --hm..ponúknuť... ?Sebaúcta???
V živote som si dávala dobrý pozor, aby som nebola jednou z nich...a snáď je už aj  neskoro..

Holky, čo tolerujú partnerom, alebo čo i len "milencom" iné, aj keď to samy nechcú ...aouuuuuuiiiiiii...neeeee..vážne????ale  vážneeeee??? :D ak by som vedela, že ma niekto okrem mňa ešte jednu, tak by som radšej si nechala vrtat stoličku ,opitou kamoškou, ktorá má vyštudovaný telocvik a práve zlomenú ruku..a to bez narkozy!  alebo pribrala 30 kíl, neholila si podpažie a bozkávala sa s Michalom Davidom:DD  SEBAUCTAAA! ( bože zniem ako z nejakej motivačnej knihy..ja viem:DD)
..ako hovorí moj kamoš,nemaju byť blbé. :D

2. každý má rád inak, ale najviac na svete musite mať rady samy seba.. však viete-ako hovorí moja mama.."len keď si štastná sama so sebou, možeš byť aj s inými"
- alebo ako hovorila moja babka: "chlapi su dobrí len na jedno"..nikdy nedodala na čo..:D ale proste ich neberte tak vážneeee..sakra, holky!

3.nikdy sa muži nezmenia.. nikdy.. najviac, čo na týpkovi možete zmeniť je ten  sveter ,čo stále nosí:D..

4.vždy majte zariadený svoj život ..iba svoj..presne tak, aby ked sa náhodou stane to, že nebudete už spolu ..aby ste.. no znie to blbo..ale proste prišli "len" o neho. Ale nie o celé svoje ja, svoj domov, priatelov, život..


5. ak vás týpek nechá..proste sa nahnevajte a hotovo! žiadne kamarátstvo..načo? OMG..načoooo???
( aspoň ja mám aj lepších kamošov ako bývalých :D)

6. nepreberajte preboha nikomu chalana.. zase - načo? ak sa ten týpek nechá tak lahko prebrať .. sú to dve možnosti.. že aj vás skor ci neskor podvedie a potom  ZLA KARMA, BABY! tak zlaaaaaaa



7.nezačínajte si s nikým, kto je po rozchode.. aj ak máte pocit, že ju opustil kvoli vám. vačšinou je to 100%  blbosť.
Ľudia sa nerozchádzajú len tak z týždňa na týždeň....usudzovať z toho, že ste tak vynimočná, je blbosť. Bolo by to síce pekné, ale neni :D najskor budete robiť iba sex kamošku, dokým sa znova  do niekoho naozaj nezamiluje! a sme zase pri tom.. Sebaúcta. Viem, čo hovorím.. raz ma bývaly nechal kvoli jeho spolužiačke.. zlatá holka.. ale ide o to, že výnimočná nebola..( aj keď jasné, že si to myslela).. to on sa necítil v našom vzťahu dobre.. mal pocit,že si ho nevážim.. doteraz ľutujem,že som im to vtedy pokazila a on sa chcel vrátiť ku mne.

8.takžeeee..Bývalky.. toto viem sama z vlastnej skúsenoti..preto mám voči ním rešpekt a kedže som samozrjeme jedna z nich, viem,čo dokážu ak chcú :DD

9. hlavne myslite na to,že chalani proste kecajuuuu! MOC. . neverila by som kolko kecajú.. takže kašlite na bla bla SHITTY.. rátajú sa skutky :) Myslím ,že tak polovica vecí, čo som počula  sú proste keci a keci.. a ak si myslíte, že vám nekecali..je to jednoduché- kecali.. " Som práve chorí", "Idem tam s kamošmi"..:DD ja viem, ja viem.. to aby nikto s nikým nebol:D

10. a toto bude znieť asi strašne..ale fakt si myslím,že niečo na tom bude :DD nikdy mužom nedávajte najavo, že ste si neni sebou istá, neni ste si istá vzťahom a čo je najhoršie.. neuistujte ich o láske.( ano znie to strašne..ale niečo na tom je :D)

Toľko z dnešného feministického okienka.. :D

Ano je asi vidieť, že ma vychovávali samé ženy.. a na záver..ako hovorila moja babi.. "muži sú dobrí len na jedno" .. :))) 





20 komentářů:

  1. Zasmiala som sa, aj keď je naozaj vidieť tú ženskú výchovu :D
    Ja osobne si stále mylsím, že muži nie sú o nič horší, než ženy a každé jedno z týchto pravidiel sa dá aplikovať i na nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sylvi, si ma pobavila :D fakt som sa v niektorých pasážach zasmiala :D
    nechceš písať komentáre do novín?

    OdpovědětVymazat
  3. haha, same svate pravdy! Kdysi jsem mela taky takovy "projekt" a byla jsem fakt spokojena, cim jsem byla na jeho konci. Mela sem rada sama sebe a nasla jsem si skveleho pritele...ale musim smutne konstatovat, ze kdyz jsem po nekolika letech z toho vztahu odchazela, nebyla jsem nic z toho, co predtim (Kurna! Zas tolik prace nanovo) takze toto jsou moc dobre rady, jak najit dobreho muze, ale proboha!!! hlavne se ich drzet i behem vztahu!

    OdpovědětVymazat
  4. Sylvo,

    to je nejlepsi clanek, kterej jsi kdy napsala :-) kdo by to do tebe rekl, tehdy v mollo22 :-D berlin ti prospel, jsem na tebe pysna!

    eliska

    OdpovědětVymazat
  5. akože áááno...:D ale třeba můj ondra je dobrý na víc věcí....:D

    ne, super článěk. hlavně s tím kecáním, to máš naprostou pravdu. až mě občas šokuje, že je to baví. prostě víš, že lžou, až se jim od huby práší, oni si taky nejsou jistí tím, jestli jsi je náhodou neprokoukla, ale stejně pořád melou s*ačky...:D nechápu.

    OdpovědětVymazat
  6. sama by som to lepšie nanapísala:)

    OdpovědětVymazat
  7. láska k Nemcom ostala bez poškrvny - aaaaw! <3
    milujem feministice okienko! velmi pekne pises a najviac totalne so vsetkymi bodmi sa stotoznujem! 3. a 9. najviac :D aj na tvoju krv tuto s penisom z BA to plati :D

    OdpovědětVymazat
  8. plačem od smiechu a nezmôžem sa teraz na žiadny filozoficko-psychologicko-mudrlantský komentár :D
    a babička je najviac :D

    OdpovědětVymazat
  9. dosť som sa nasmiala :D milý článok, super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. pobavil ma tvoj clanok ako stale:D pises uzastne:)dvojka hovori za vsetko

    OdpovědětVymazat
  11. no som sa práve rozhodla, že si to vytlačím a vždy večer pred spaním prečítam!!! :) totiž 7.bod celá ja...už neviem, či mám na čele červený kríž, že furt stretnem niekoho po rozchode...rozhodne nevyhladávam...oni si ma nájdu :D

    OdpovědětVymazat
  12. YOU HAVE A VERY NICE BLOG, WOULD YOU LIKE TO FOLLOW EACH OTHER?

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)