instagram

čtvrtek 19. července 2012

Týždeň blogovania :DD

Moj život "soap opera" a Sale-y ma zaneprázdňujú natoľko, že nemám ani čas na iné veci.. čo je vidieť podľa posledného postu.... (Špatná špatná blogerka).. ak existuje nejaké miesto aka. peklo zlých blogerov, určite patrím tam.. lebo mám milion vecí, ktoré by som vám chcela ukázať o ktorých by som vám chcela povedať.. aaaa ja namiesto toho..nič.. ( SHITTY SHIT :DD )
Soap.opera Sale SHITTY SHIT

Takže dnes slávnostne prisahám na moju čest a slávu :DD.. ha ha.. (alebo ostaneme proste u toho, že prisahám),
že od 19. teho 7. 2012 budem týždeň vzorná blogerka a  blogovať každý deň.. uvidíme ako a či  nás to vzájomne bude baviť :) 


(..chcelo by to sa o niečo vsadiť..že ano? hm hm... akože si nechám vytetovať "blbka"..alebo podobne to nie.. hlavu dohola tiež ne ne... ak vám napadá však nejaky adekvátny trest.. napište mi..zvedavá som.. aspoň to bude inšpiratívne a ja neostanem pri kecoch :)
Čo inak ,ako ste vy s tým, keď niekto nedodrží slovo?
Ja najviac na svete neznášam, keď ludia kecajúúúúúú , klamú, vykrúcajú sa, prehaňajú a podobne..)
Takže aby som nekecala!!!!

toto je prvý post! :DDD


V pondelok  sa možete tešiť na berlinske sekáče:))
 budem sa snažiť vypátrať tie najlepšie..a odporučiť vám tie, v ktorých som sama mala už tú česť :)
Zatiaľ vám však predstavím jeden pražský sekáč FB stránka TU, aj ked podľa mňa ho vačšina veeeelice dobre pozná. mňa však teší, keď ludia plnia svoje sny..a sú štastní.. ( nech to znie akokoľvek pateticky.. a ánoooooo- znie :D )


Ellu poznám len zbežne..medzitým  však od predávania sekáčového  oblečka u seba doma prešla k vlastnému shopu so stabilným miestom v centre Prahy. 
Tu je pár vecí, ktoré sa mi strašne páčia a kebyže som neni v Berlíne, ani finančná kríza v mojej peňaženke by ma nezastavila od  shoppingu.. radšej nejesť! :DD 


A tu je pár vecí, ktoré možete v Hause of Ela nájsť!







Pekný večer!!!
btw. moju snahu byť blogerkou :DD  a skor teda moj blog diary možete sledovať aj na FB, vy krumle malé :D


S.


EN: I m terribly horrible blogger.. Acctualy I dont consider myself as one of them.. let s say .. this is just my blog diary..and sometimes I m in the mood to post some stuff about myslef, fashion, Berlin and so on and so on :DD  and sometimes I m just not. Right now i m dealing w my "soap opera-ish" life.. on and off.. trying to enjoy summer sale.. but as usualy, I m buying everything, just because it has really good price and there s no way, I m going to wear it anyway:DD 
But as u can clearly see, i m just posting another bla bla bla post, and I decided to be a better blogger for 7 days at least :D and I m going to post every day something.. I m not very sure, how I m gonna handle that.. but let s see :DD It s a bet! 
So I hope, I m not gonna lose:D
 I would like to write about some secondhand.ish stuff in Berlin tomorrow, so stay tuned:D
Till then u can check facebook page of one interesting girl from Prague, which is having her own businness w vintage stuff as well. In case u are going to Prague and looking for some kind of creepy good shopping..tramtadadaaaaa!! :))) 


Check it HERE! 


Have a nice day!
S.



8 komentářů:

  1. že krumle...ts :D (asi sa mi to slovo páči o.O :D)
    a že trest či stávka...hm...ja som nikdy nebola na vymýšľanie činností,ktoré niekto musí spraviť, ak niečo nesplní...takže prepáč,ale u mňa prejdeš beztrestne :D

    OdpovědětVymazat
  2. adekvátní trest ? třeba, že se budeš muset vyfotit na blog nahá :D ale já nemám co kecat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak že budeš musieť ukazať svoj cici piercing :) AAA všetci ťa chceme vidieť nahu :D

    OdpovědětVymazat
  4. jakeby som seba videla, tiež som taká vzorná že až :D každopádne si na teba posvietim .) a možno sa inšpirujem poslušnosťou :D

    OdpovědětVymazat
  5. ah! nic si netetuj prosimm!! :) a tesim na tie prispevky!
    a sekace v Berline sa mi zidu, ked sa tam chystam (aj s T. ak ma joinne) :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ti dám také krumle ! Haha :D A za trest chceme nahatú fotku alebo aspoň fotku v plavkách, ale žiadne vykrúcanie sa a zakrývanie rukami a pod., jasné? :) aaaa tie šortky sú pekné. Aj sukňa s pásikmi a kvetmi.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ani já nejsem vzorná blogerka, ale budu!!! Chci :D
    Takže si z toho, že nepíšeš příspěvky tak často, nic nedělej.
    Jo a ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)