instagram

čtvrtek 16. srpna 2012

Cool hotels in Berlin:) so let s sleep together ! :D


WHERE TO STAY IN BERLIN??!!!: / aka. Berlínske hajanie:D

Snažila som sa pre vás vybrať tie najlepšie a najcool hotely..takže ak by ste niekedy plánovali cestu do mega super truper Berlína, snádˇ sa vám to zíde:)

Ostel TU 
ostel je totálna sranda.. je to Hostel s Hotelom dokopy.. ujiždejí si na ňom hlavne turisti, ktorí nezažili socík a je to podľa mňa skvelý nápad!
Spať v pravej komunistickej izbe v panelaku?? YEES.. teda- čo sa týka zážitkov v panelakoch, to rovno možem íst aj domov :D ale inak super!
Ceny sa tiež dajú: od 32 eur pre dvoch, takže asi okolo od 17 pre jedného. ide však o to, či si vyberiete hostelovú,alebo hotelovú časť. Hostelová, takzvaná pionierska je 15 eur na osobu :)

EN: Ostel HERE  is not just a great idea how to make your trip to Berlin more interesting, it s a good option even when u want to save a money. They have good prices.. ( one part of this hotel is a hostel acctualy).
So if u havnt been  raised up in communistic country and u have no idea how it looked like, I really think you should stay in Ostel for a few nights!
Pioneers room costs just 15 eur for a night!






NHow TU -Drahý a krásny:D 
toto je moj LieblingsHotel.. ak sa do Berlína znova vrátim..a budem boháta a krásna :DD pojdem iba iba do tohto! nachádza sa na super mieste! blízko voda, kluby, Universal music a bývala MTV! .. plus tie izby!! v tomto reťazci hotelov som bývala pred dvoma rokmi v Londýne a chcelo sa mi horko tažko zaplakať, keď som mala odísť teda! plus tento hotel vyzerá ešte lepšie..architektonicky je to skvost a keď ideme okolo, každyý sa pýta,čo to je a či som tam uz bola.. sakra! mali ma ti moji nemeckí " kamoši" vodiť do hotelov a nie k nim domo :D ( ha ha..) ..ak si zoberete izbu v dvojici na jedného to vychádza tak 65 eur!

EN: this honey HERE is one of my favorite hotels in Berlin. I just love that architecture! It is placed just a few meters from Universal studios and great part of Berlin-Kreuzberg, which is totally perfect for a parties! this hotel gonna costs u 65 eur for one person ..




Za zmienku takisto stoji Properell Island  TU! noc tu na jednoho vyjde tak okolo 50 eur! každá izba je iná.. a vyspíte sa napr. aj v takej rakve!! :D je too fakt úlet ten hotel..musí to byť super miesto na fotenia roznych magazínov. je to jeden z najdivnejších hotelov ever! trošku fancy, zato totálne zaujímavý! prosím prosím podme tam niekedy!!

EN: if u are looking for something special..what could be more interesting then hotel, where every room is just soo unique ? HERE ! u can choose to sleep in.....oh my god! my biggest wish is to make a shooting here! in my future stylist life once..hopefully :DD
A night for person 50 eur.




Park Inn TU Alexander Platz- ani nie moc drahý hotel..a na najturistickejšom mieste ever! takže ak proste kašlete na alternatívu a nechce sa vám moc rozmýšlať, kde čo v Berlíne je, tento hotel je výborná volba! z izby vidíte priamo na AlexanderTurm a všetky turistické miesta máte rovno pod nosom :)) nič pre mňa..ale verím,že to može byť fajn, ak sa niekto v Berline nevyzná.

EN: Some people are just not bothering themselves with finding the perfect hotel. They just want to stay in the city centre for a reasonalbe price. If u r goal are pretty the same, let s try Park inn just directly at Alexander Platz! HERE




Michel Berger Hotel TU

táto bývalá fabrika je na super mieste blízsko O2 arény, metra aj S bahnu a hlavne klubov a Kreuzbergu, za dobré ceny, super náladou, vlastným klubom a neskutočne vymakanou stránkou! Kamarátky mi tam bývali , takže som mala tú česť nakuknúť dovnútra, dať si drink na zahrádke a tváriť sa na chvílku, že patrím do michel Berger komunity..lebo čo sa stane v MichelBerger ,ostane v MichelBerger :)))
Cena na jedného tak 30-40 eur:)

EN: to be honest! u have to see this hotel on your own eyes! I m sure, if I would going to stay in Berlin, I just found the perfect one! I havnt seen such a great concept as this one! I love their website HERE! It is at a great place as well! just in the middle of Fridrichsehin-Kreuzberg :) U can acctualy find a spring of eternal youth there as well :D LOVE ITTTTT! Prize is about 30-40 eur for one person , so about 70-80 for both :D





Apparements
Byty- vela mojich znamych/ hlavne ak cestujú v skupine si proste prenajmú byty. Možete si vybrať byty v roznych štvrtiach v Berlíne.. máťe tam kuchynu, obývačku..proste sa víkend sa možete zahrať na pravého Berlínčana s vlastným bytíčkom , urobiť si párty, pozerať telku, variť...uuwiii! napríklad TU je jeden v super štvrti Kreuzberg, kde stojí jedna noc na jedného asi 25 eur plus deposit a cleaning fee.

EN:  Good way how to save money and enjoy a trip in berlin is to rent a flat. I dont mean some kind of fancy one.. I m more thinkg about simple aparement, somewhere in Kreuzberg or Prenzlauerberg. Just like this one. HERE! For one person it s somthing about 25 Eur plus some kind of fees.


Enjoy Berlin! it s the greatest city ever! I love that tiny new young fashion stores, hansome guys, language, everything! I m gonna miss it!

Užite si Berlín.. ak hladáte ubytko, dúfam,že som vám poradila! Kým odídem , dám vám nejaké typy a triky :DD

Budúci týždeň sa však chystám do Londýna..tak to tu bude trošku medzinárodné.. plus už zachvílku moja drahá Prah a detská izba v Trnave.. LOVE THIS SHIT!!
:D

( I dont take any credit for these pictures:( :D  )

7 komentářů:

  1. tak toto je mega, hlavne ten konkrétny sublet je taký útulný. ukladám medzi záložky :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten nápad s bytom sa mi veľmi pozdáva, ale tak všetky majú svoje čaro :D

    OdpovědětVymazat
  3. teda to vypadá parádně všechno :) ale pro můj skromný rozpočet by se spíš hodil nějakej lacinej hostel...hmm?

    OdpovědětVymazat
  4. Michelberger chceeeeeeeeeeem! Ale najlepsi hotel Silvinka :)))

    OdpovědětVymazat
  5. NH hotely jsou nejlepší, nejkrásnější a nejbáječnější. Pokud někdam jedu, tak vždycky do NH hotelu a zrovna v Nhow jsem byla...stylové přespání

    OdpovědětVymazat
  6. Vsechny super, do vsech chci! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné tipy! Hlavně ten první mě pobavil, stačí zajít k rodičům mé kamarádky a už jsem "v hotelu" :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)