instagram

neděle 5. srpna 2012

THE SHITSHOP!

Absolútne ju milujem.. Bonnie Strange...! Písala som vám o nej už asi pred pol rokom TU:)
odvtedy sa v živote Bonnie ( po tom čo ma objala a povedala, že som sladkáá, tak  neváham použiť slovo" najlepšej kamošky, spriaznenej duše :DD :DDD :D mojho pokrvného dvojčata z druhého kolena")  stalo kopec vecííí.
Bonnie a jej parta pred obchodom :)

Asi najzásadnejší je jej rozchod s hercom a človekom s nesmierne velkými perami, čo by všelijaké botoxové paničky mohli aj po niekoľkých zákrokoch len závidieť)

A jej vlastný krám - predstavujem vám SHITSHOP! ..ofiko stránky FB TU!
                                                                           stránky jej obchodu zase TU


(Loooove that SHIT!!)

Bonnien vkus je úplne samotná epická kategoria, nikto neni ako ona.. a podľa mňa ani ona sama nevie ako to presne robí. :) Ale kedže  život je predsa prikrátky len na jedno povolanie, táto modelka, blogerka, fotografka, speváčka je najnovšie aj návrhárkou a spolu s pár kamošmi aj majiteľkou vlastného super vintage obchodu v Prenzlauer Bergu( Berlin)


Ona je fakt zlatíčko a nie len na vonok! ( bože može mať ona len o jeden rok viacej ako JAAA!!?? SHIT SHIT ! ok.. Silva máš čo dohánať! )

Isť do SHITSHOPU bol pre mňa zrovnatelný zážitok ako stretnúť Dominika z MUSE! fakt, že ano!
Ešte krajší zážitok to bol v spoločnosti mojho SHIT-u, bratrančeka najlepšieho na svete a Melisy ( ktorej blog určite poznáte TU! lebo táto mladá slečna je proste neprehliadnutelná a strašný miláčik! ) ( Vidno,že v rodine máme dobrý vkus:DD )

Ceny má docela high.. teda... lepšie povedané ja som už všetky prachy v Berlíne minula..:D ale tak som si kúpila aspoň túto ňuňu čelenku aj keď moj vlastný Shit mi stále dokola hovorí, že je nepraktická,lebo keď mi chce dať pusinku, tak sa na ňu nabodáva:DD ) Moju čelenku možete vidieť  na mojeeej FB stránke.. teda ak sa vám chce:D presne TU


EN:  Bonnie Strange! I've written a post about her like half year ago just right HERE! I love that girl! She's one of the most inspiring people I've ever known.. ( now I can even say, I've ever met:)) Cause I met heeeeer!!! One life is just too short for having only one job, so this model, photographer, singer, blogger, decided to open her own store with vintage and designed stuff)
( I've just realised, that Bonnie is just one year older than me..AH..SHIT SHIT! Silva u have sooo much work to do!!)

I was in her SHITSHOP at Prenzlauerberg (Berlin).. the official site HERE, FB  HERE!
and I just looooved that! Amazing part of that was also , that the shop assistant was a famous german blogger as well! Bonnie huged me , and she said that I'm so sweet, we've had a nice talk ( I was telling her about my dad - me being half German, but having been raised in Slovakia, how I m following her blog..and so on:)) )! Oh my god! If I m sweet, what is SHE, a marshmallow! ??:))
So I've bought a headband.. and gladly walked away:D It was just a perfect day!

BEST FRIENDS WISHLIST:D


I'm on the photo w Bonnie and my beautifull Melisa, ( u can find her blog HERE!) , my personal Shit( S. Rich bitch, last right now and future (ex) boyfriend:D ) and my cousin was there with us..! AAh..lovelyy day!

U can check my new headband at my FB page.. just here- if u are interested :D

Hugs!

S.






12 komentářů:

  1. o shit shopu uz jsem cetla na par nemeckych blozich! vypada skvele a majitelka je doost zajimava! lucky you,zes tam byla! az vyrazim do berlina,tak se zastavim, aspon se tam podivat..:)

    OdpovědětVymazat
  2. no keby som tam bola, tiež tam zájdem..dosť zaujímavý obchodík :) pozrela som, čo sa dá objednať cez net, ale ceny sú trošku..mastnejšie :D

    OdpovědětVymazat
  3. Úplne žasnem! Ten obchodík vyzerá naozaj super! Kiež by sa naskytla príležitosť navštíviť ho ;).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. aaaaaaach já asi umřu! miluju Bonnie, miluju. a je to strašně divné vidět, že ji někdo fakt potkal, že existuje :D musel to být nejlepší nejlepší den!

    OdpovědětVymazat
  5. OMG OMG OMGGGGG JA ti toto tak zavidim :) Bonnie ona je taká.. taká krásna ! milujem ju !:)

    OdpovědětVymazat
  6. Můj ty světéééééééééé, to je boží! To je post zrovna na noc ďábelskej. Teď neusnu! Budou mi v hlavě lítat Bárbíny na stropě, Tvoje nabodávací čelenka, úžasnej vintage obchod, růžový vlasy našeho miláčka Melisy, nově objevenej blog Bonnie a bude se mi o vás všech zdát. A až se probudim, chci, abyste seděly všechny u mojí postele, stiskly mi ruku a řekly mi, že to nebyl sen ;-))).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. jedným slovom neuveritené :)))))

    OdpovědětVymazat
  8. ja zomriem :D ten luster je uuuuuuuzastny

    OdpovědětVymazat
  9. akoze tu bonnie ti neodpustim!! :((

    OdpovědětVymazat
  10. To je bozi, tak jste se vsecky tri pekne nasly :)) Nejvic se mi libi ta pohoda pred shopem ;)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)