instagram

středa 28. listopadu 2012

KURA BEZNOHY bloguje!!! ;)

Waaaa! Moja prvá časť diplomovky napísaná a výlet do krásnych Benátok za mnou! BTW. dávam častejšie veci na môj FB , tak ho občas čeknite ,ak sa vám chce;) ( stihli sme aj Milano, Veronu, Padovu a este  nejake jazero :D ) no perfišné, čo vám poviem. Určite si ešte sem hodím nejaké fotky..  Jediné , čo mi bolo lúto, že som nestihla koncert MUSE ale nedá sa  mať všetko. 
Bude to asi osud a ja si ich proste musím pozrieť zase v Londýne! Tu kapelu milujem.. to mesto tiež .. nakupovanie detto.. ( ooo áno vieme, kam pôjdu peniažky za urobenie diplomovky a skončenie školy :D ) 

Medzičasom, odkedy som ja pomaly prestala blogovať.. ale veď to musíte pochopiť.. diplomovka a iné veci, proste človka zabrzdia od " podstatných" vecí :D


Podstatné napríklad je, že po dlhých rozhovoroch si moja amazing M- Kura bez nohy :) založila konečne blog! Juuuuwiiiiii!!!!! 
Ak sa vám niekedy páčili fotky, čo som postovala, tak sa vám určite bude páčiť celá jej tvorba.. Miška fotí totálne vlastným štýlom.. mega gýč! ktorý jej žerem aj s navijákom! ( nie sú to iba fotky typu .. aha som pekná, aha mám nové oblečko, aha môj vianočný wishlist :D ano ja viem.. môj blog presne spadá do tejto kategorie..ale potom taký, ako má Kura beznohy, aspoň lepšie vynikne ;) )


Jej blog možete nájsť TU!




Fotky sú ešte z jenoho príjemného dopoludnia, keď bola diplomovka len letmým nepokojom v mojej duši :D Teraz je to doslova nočná mora!


Pekný večer ešte!
S.

- mimochodom, poznáte vy nejaké blogy, ktoré sú totálne nové?



EN: Waaaa! I v done first part of my postgraduate work! I can't believe that! So so happy! :D I spend  last days in Italy- we had amazing road trip w my friends, but now I back, dealing with every days reality. BTW I 'm adding more stuff at my FB page ;) 

Good news is , that my amazing friend M. is finally having her own blog! So if u like photos at mine, you should probably follow her as well! And directly HERE! JeeeeeeJ! I love her work! So I think u gonna enjoy that too:) 


Have a nice evening!

S. 

28 komentářů:

  1. jůůůůůůůůůůůů

    SUPERSILVIA!!

    OdpovědětVymazat
  2. OMG ♥ odpadavam aka si uzasna!! chcem viac postov!! a hlavne, kedy sa zas uvidime live? :D ale vobec sa ti necudujem ze nestihas, ja som natom podobne s tym rozdielom ze namiesto diplomovky bakalarka..., skola a robota, vela veci naraz ved preco ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. <3 <3 <3 dufam,ze sa vidime čoskoro! aj ked ja sa obavam, že kým skončim tu sprostu pracu , budem mat uz vlasy po zem :DD a zas budes pocuvat len o nich :DD

      Vymazat
  3. nepoznaam a super fotky a chcem ten tvoj topíík! odkial?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už ju followinjueš tiež;))) tak dúfam,že sa ti bude páčiť " u nej" :) inak dnes osm videla taký náhrdelík, ako robíš aj ty, len bol o stotisíc krát horšej kvatily, mega drahý a neviem čo.som si hovorila, stará dobrá Svartsvanur -- musím si od teba objednať ešte nejaké vecičky!! ;)

      Vymazat
    2. ano ano vyzera super! eeej, zle meno mi robia :D ale na otazku si mi neodpovedalaa! :D

      Vymazat
    3. :)) jee.. top je Urban Outfitters.. je mi velky,ale neni to vidiet :DD no bol posledny, aspon som si to myslela a povedala som si,ze ho musim mat :D

      Vymazat
    4. neni vidiet! :) je velmi super!

      Vymazat
  4. žerem ťa, asi ťa aj milovať budem ešte vác a postuj častejšie ako hovorí mischel! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDD zlata! no budem sa snazit! ale teraz mám toho tak moc moc moc moc.. že by som potrebovala nejaké dvojča,aby som to stíhala... potom by som si ju nechala. Boli by sme sexy dvojičky :DDD

      Vymazat
  5. nejlepší! těšim se na fotky z výletu! :)

    OdpovědětVymazat
  6. prva foto je uplne mega, aj oblecenie. poznam, napr. http://oneplusme.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Sylvinka je nejkrásnější na světě!! <3

    OdpovědětVymazat
  8. ta ruzova je krasna fotka! a ty s dlhsimi vlaskami no neviem sa dockat, budes princezna zase, po obdobii roztopasneho drzeho chalaniska - ktoreho sme vsetci tak lubili <3
    tesim kraskaaaa :* stihlunka si, super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to si ma nevidela teraz , Mel.. prsia mam jak za dve :D teda za styri :DD proste som pribrala.. na Vianoce este obzerstvo a pak hura hura posilka a sexy telo na rok 2013.. :)

      Vymazat
  9. úúú no ty si ale krasavice! posledná fotka, mega vamp z teba!
    A kura bez nohy- super skvelé gýčoviny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD dakujeme obe:) ( haha. uz to hovorim,jak kebyze sme nejaky parik :D) btw. kedy sa mi niekedy vidime a pripijeme na vzajomnu slovensku vlast,alebo tak ?:DD

      Vymazat
  10. my sme boli na Muse v Prahe a boli naozaj genialni, isla by som znova a znova! ktovie, mozno sa este zadari, ved koncertuju aj buduci rok v lete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no oni maju praveze teraz mega dlhe koncertne turne,clovek si fakt moze vyberat :D ale ja by som chcel aproste Londyn.. mam tam aj kamosku a hlavne to budem mat po narodkach.. takez vsetko krasne do seba zapada :D

      Vymazat
  11. Tobě takto ty vlasy strááášně sluší!!!

    HAPPY NEW YEAR!

    OdpovědětVymazat
  12. tebe to tak strasne pristane , velmi sa mi paci tvoj styl:)

    OdpovědětVymazat
  13. silvia ty si taka super duper, ja som uplne do teba a len kvoli tebe a baboc ma snad mrzi ze uz neblogujem, lebo ACH, KRASNA!
    pet puch

    OdpovědětVymazat
  14. Ta prvni je uplne uzasna! A jsem rada, ze jsi back ;)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)