instagram

středa 15. října 2014

Alterego /




Milujem odhalenia! :D Tak sme včera pripravili sebe samým malé prekvápko a spustili sme náš spoločný projekt, naše alterego, pod názvom / (SLASH).
Stihli ste si ho už pozrieť? Lajknúť? ;)


Slash vychádza z nejakej našej potreby, na ktorú osobné blogy nestačia. Už dlhú dobu mám pocit, že sme nejaká zvláštna generácia ľudí, ktorí proste toho robia príliž veľa a zároveň nič poriadne. Minimálne chceme toho od života strašne moc. Sme noví, mladí dospelí a väčšina vlastne netuší ako sa to stalo ( tak rýchlo). Moje kamošky sa vydávajú a ja rozmýšlam nad tým, čo všetko by som ešte chcela robiť. Pamätám si na ten sústrastný pohľad jednej starej pani, keď som jej oznámila, že nie len, že nemám dieťa, nie som zasnúbená ale dokonca nemám " kamaráta" . ( nejaký slušný slang pre priateľa asi :) )

Fakt sa mi s dojatím pozrela do očí. A to som mala 24. :D 

Pre SLASH vzniklo aj toto fotenie s holkami a Tomášom Gálom, kde sme si mali switchnúť oblečko a tak každá byť nachvílu tou druhou. Ja som obliekala Paulu a Paula mňa a bolo to mega funky. Fakt si myslím, že ako Paula by som toho "kamaráta" mala možno už skôr :D Jej veci sú diamantíkové, ružové, dievčatkovské a zároveň svojou "akože naivitou" rafinované a sexy! Fakt ma to bavilo..aj keď v copčekoch som trochu trpela.. nakoniec to dopadlo celkom fajn...že by som switchla z mojej bielo-čiernej? ;) (a ako vyzerala PAULA a la ja?) 







8 komentářů:

  1. To je krásné, nevěděla bys prosím odkud má Paula ten diamantíkový vršek? Děkuju! .)

    OdpovědětVymazat
  2. slash vypada mega super (a miluju vas design!)

    OdpovědětVymazat
  3. ...toto je fakt super! Ale Paulina vyzerá lepšie ako Paulina ..ty si asi väčší chameleón.. Aj lajk it! :))

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)