instagram

neděle 26. dubna 2015

Style.com





(foto: Adam Katz Sinding)

Ako sa dostane človek na STYLE.COM? Jednoducho. Teda, jednoduchšie, ak je v správnom okamihu na správnom mieste a má na sebe tú správnu vec. (plus tam ešte musí byť fotograf, ktorý pre nich fotí, čo sa v Čechách stalo po prvýkrát na tohtoročnom jarnom Fashion Weeku)


Fashion Week-endy v Prahe sa každým krátom zlepšujú a zlepšujú, je vidno, že nový kreatívny riaditeľ si dáva záležať, ale aj že lokálne značky sú stále viac "svetové".

Netuším, kam sa tento fashion mini svet uberá, ale myslím, že sa mu blýska na dobré časy. A všetkym lokálnym fashionistom tiež. Cez nich a cez nové médiá sa totiž bude môcť celý svet dozvedať o nových nepoznaných značkám.

Skvelým príkladom je pre mňa v tomto Daria Shapovalova. Myslím, že pôvodom je dokonca Ruska, ktorá sa ale stala akoby synonymom ukrajinskej módy. Ironia? o ano!

Daria je prispievateľ do STYLE.COM a okrem toho sa bez jej outfitu nezaobíde skoro žiaden medzinárodný fashion week. Ona sama je jednou z hlavných hnacích síl toho v Kyjeve. Aj vďaka nej sa tak ľudia z iných krajín mohli dozvedieť o Antonovi Belinskiym! Alebo o teenage - modelke, ktorá svojou kolekciou dosiahala aj pomyselné fashion nebo francúzsku Collette -  Anne K .

Bude raz záležať pre svetové online webmagazíny, čo som mala na sebe ja? alebo Martine, Paula, Zuz..... ?

Neviem. Ale bola to nesmierna radosť vidieť na Style.com moje obľúbené české značky ako je La Formela (ano tá užasná budna je z ich S/S 15 kolekcie)  a k tomu špeciálne pre mňa urobený batoh od Alex Monhart <3 

btw. Takto nejak som vyzerala zpredu :)



(foto: Javier Velasco)


2 komentáře:

you make my day! thanks :)