instagram

neděle 20. května 2012

BERLIN: Kaffe und Tee

Konečne začína byť počasie ako má.. potiacich ľudí v MHD pribúda, snaha ostrániť Alojza z mojho života sa zvyšuje.. letooooooo!!! :DDD






V poslednom týždni sa toho dosť udialo.. vykryštalizoval sa moj berlínsky osud.. a vyzerá to tak, že ho spolu spoznáme dosť podrobne.. mienim vám dať tipy na super undergrandové kluby, kde nepustia nikoho,kto aspoň trochu nehovorí nemecky..yes! roky námahy mojej mami konečne našli uplatnenie:DD
 budúci týždeň mám namierené do klubu, kde ľudia chodia oblečení len do polky tela..ehm.. aspoň kamoš slubuje super párty.. :DDD -chápem,že chlapom sa tam musí veľmi páčiť! ( holky si samozrejme možu nechať spodné prádlo..ale nemusia:DD )


A to ani nehovorím o množstve beach party, ktoré ma čakajú.. ach.. toto je presne príklad.. " ked ti život dá citrony , urob si citronádu" ..ale o tom inokedy:))  


Dnes začneme zľahka.. ak by ste sa chystali do Berlína určite neobídte Friedrichshain.. super štvrť! MAPA BERLINA TU!


presne na Frankfurter Tor (mapa TU) nájdete strašne zlatý podnik.. akých je v Berlíne bez tak tisíc:D
 strašná škoda, že sa to nedá povedať o Bratislave alebo Prahe.. akonáhle sa niečo také aj otvorí.. ako napr. pražské Café v lese (TU) ( v ktorom som skoro pred rokom sedela každú nedelu a počúvala tie najšialenejšie a najchutnejšie koncerty v Prahe..stane sa to miesto vyhypované a všetci sa tam začnú tlačiť..jj,"strašne cool" :DD ) ale zato sa nedá uprieť, že to je skvelé miesto a chcelo by takých ešte veľa a veľa!!




Kaffee und Tee je proste normálny chutný barík v pre mňa mysterioznej časti Berlína.. (Frankfunrter Tor- TU vyzerá trochu ako z Pána Prstenov - a to ma moc baví) 


Mám rada ten interiér.. taký chutne chatovo-70 rokovo-gýčovo-kryštalíkový :DD


Práve v Kaffee und Tee som sa stretla s Lilianou..určite poznáte jej BLOG!


Eva býva v Berlíne už 3 roky a je to super mať okrem mojej božskej Evy! dalšiu kamošku .. 
S Lilianou bol aj jej novy priatel( fakt zlatíčko.. takže ak ste práve po rozchode, dalšiu fotku vám radím skor skipnúť :DD )


Krásnu nedeľu prajem!!:DD


EN: I just want to introduce my new friend Liliana.. whos blog u can find exactly here.. she s so nice and as u can clearly see realy in love w her new boyfriend..:D, what could be pretty annoying when u are alone/single.. but it isnt :) and they are just great! anyway.. we meet in one cool bar at Frankfurter Tor- its a square( that place ( Frankfurter Tor) reminds me a Lord of Ring..hehe.. and that bar ( Kaffe und Tee) is reminding me how much do we need such a places in Bratislava or Prague! some kind of cool original space..PLEASEEEEEE!!!! 

10 komentářů:

  1. já chci do berlína, jen teď jsem poněkud finančně na dně..hehe.

    moc se mi líbil tvůj článek o lásce. já jsem teď začla číst příliš hlučnou samotu od hrabala a tam je jedna krásná myšlenka- že láska je láska a láska je soucit. láska je krásná, ale zamilovanost je totálně na hovno! ta dělá z lidí kretény, kvůli nejakým chemickým kravinám lidí šílí, dělají věci, které by nikdy neudělali. je to krásné, hodně to bolí.... a navíc to může někomu ublížit..:(

    dělám chyby. lituju jich. a zároveň nelituju ničeho; každá chyba mě posune. ale sakra to bolí, sakra sakra...

    OdpovědětVymazat
  2. ah, ten interier bol hrozne gycovy! ale ako tebe, aj mne sa velmi pacil!! :))
    mala si dat aj tvoj outfit, nie len tasku O:)))

    OdpovědětVymazat
  3. http://janeandherworld.blogspot.com/2012/05/novy-clanek.html a zahlasuj ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo není závislý na tomhle blogu, ať zvedne ruku!
    ...Nikdo se nehlásí? Chápu ;-). Zase úžasný článek a já už pomalu balím kufr. Budu sedět hned vedle tvojí kabelky u okna :-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. nejkrásnější polibek ever ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ano mhd bude raaj teraz v teple :D a tie interieri !! ♥ no uuplne uuzasne, veru takych by mohlo byt aj v BA a Prahe viac.. a krasnu fotku si spravila, su spolu roztomilii :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)