instagram

úterý 9. října 2012

HM ma novú lásku Maison Martin Margiela

Akonáhle opadol šum zo zvláštne sa tváriacej Lany del Rey, ( ach tá jej pusa.. ja vá fakt neviem,ale z tých niektorých jej fotiek mi bolo až úsmevne)  môžeme sa pripraviť na ďalšiu obsesiu Maison Martin Margiela.


Myslím, že okolo 15. Novembra to celé vypukne. Bude pekne krásne prituhovať vonku a ja sa postavím pri Myslbeku v Prahe do rady a budem "hezky" čakať. Keďže som si aj v kolekcii od Marni našla minule svoju "Lieblingsache", myslím,že u MMM to nebude voooobec problém. 

Tu je pár ukážok z ich predchádzajúcich kolekcií:) 


Len keď si dáte tento francúzsky dom vygoogliť vyjde vám toľko neskutočných šiat,  toľkych divných strihov a materiálov, že začnete slintať a na jedno očko šilhať :DD YES! 

Tentokrát sa majú načo tešiť aj chlapy. Neberte to v zlom, ale kolaborácie predtým boli vyslovene na pohladkanie ženskej dušičky a to "silnejšie" pohlavie z toho nevychádzalo moc obohateno. 

Tentokrát sú už vonku prvé mužske polaroidové fotky/ asi priamo z fittingov/ a ja som si nachvílu zaželala aby mi zhrubol hlas, vyrástla som o pár centimetrov, volala sa Karel a iné podstatné veci k tomu :DD proste moc moc dobré obrázky nájdete TU.


EN: I m quite happy that  boom around Lana Del Rey photos and Anna's jewelry is gone! Cause I m already counting days ( 15.November) till the next high fashion HM collaboration. Maison Martin Margiela ! When u google their stuff u dont know if to cry or to smile! it s brilliant!!!  And I think this time is also a good news for guys! Check out this first sneak peek  polaroids! HERE. 
And till that wonderful day, when I m going to stand in front of HM store in Prague, let s just look at the previous MMM collections.  just great!?

1 komentář:

  1. podle fotek,co se zatím objevily ta kolekce vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

you make my day! thanks :)